Pagini

joi, 11 decembrie 2014

Cartile de vizita si rolul lor...

De multe ori mi sa oferit asa ceva, am mers in diferite magazine sau agenti si mi-a dat  carti de vizita,nu prea stiam ce pot face cu ele ,dar cand am avut nevoie de un numar de telefon sau o adresa completa de livrare a produselor am gasit pe cartea de vizita.
Rolul cartilor de vizita e  aceia  sa te faci cunoscut,prin diferite modalitati,pe acel cartonas mic putem gasi adresa,numar de telefon,numele firmei sau societati pe care o conducem,sau o promovam .
In unele momente in care nu avem nici o sursa de acces ,sau vreo idee in achizitionarea diferitelor lucruri,am luat cartea de vizita care le am bine pastrate si m.am dus la sediul care scria.M-am bucurat asa de tare ca le am pastrate si ca atunci cand am nevoie le gasesc foarte repede,datorita faptului ca le tin intotdeauna dupa mine,adica in portofel.
Cu aceasta ocazie vreau sa mentionez faptul ca am ales sa imi fac si eu carti de vizita care doriti si vreti sa fiti la curent cu noutatile de pe blog imi puteti cere,si va ofer cu cea mai mare placere.
Am ales site.ul Carti de vizita Lux  unde si voi puteti gasi cele mai frumoase si cele mai extravagante carti de vizita ,in care gasiti o gama larga de cartoane si modele pe care vi le puteti alege.
Cartonul trebuie ales cu grija deoarece pe el scrie datele de contact ,daca avem vreo greseala la tiparirea acestuia nu-l putem sa-l oferim,trebuie sa alegem o textura buna prin care sa determinam persoanele care le vom imana sa-l pastreze. Cel mai important lucru este aspectul acesteia deoarece reprezinta persoana noastra si toate lucrurile trebuie sa ne apartina noua.
Am comandat cartile de vizita multistrat ,acest carton este mai gros si contine 2 sau 3 straturi ,culoarea si textura am ales-o eu deoarece acest lucru ma reprezinta,cel mai bine.
Timpul de lucru variaza in functie de numarul cartilor si texturi alease,nu e lucru chiar asa de usor,dupa cum credem,de exemplu la o comanda de 100 de carti de vizita dureaza undeva in intervalul 3 zile depinde si de scris,daca doriti fata-verso.Am ales acest tip de carte deoarece totul se face manual si cu grija.
Imediat ce primesc comanda care imi va fi livrata prin Fan Curier,va pot imparti si voua,nu recomand oferirea unei carti de vizita cu greseli gramaticale,indoita sau murdara.
Voi aveti carti de vizita?

Un comentariu: