Pagini

marți, 2 decembrie 2014

Concursul Noela Style

Dupa cum stiti cu totii Noela Style e un producator  cu rochii de mireasa .Cateva detalii despre magazin ,apoi trecem la subiect ca nu vrea sa va retin prea mult.Noela Style este cel mai mare producator de rochii de mireasa si rochii de gala din Romania. Rochiile de mireasa sunt realizate din materiale fine, broderii folosite de marile case de moda europene.


Aparitia miresei Noela Style se vrea incadrata de o atmosfera de mister si suspans, eleganta si rafinament. Prin materialele alease cu grija in combinatii de tul dantele si broderii fine ce creaza efecte speciale, reusim sa oferim colectii care se adreseaza atat mireselor indraznete cat si celor romantice.Ai hotarat ce rochie de mireasa vei purta? Ai gasit locul potrivit ! Rochii de mireasa elegante, rochii de seara romantice pentru o nunta de vis! Pentru noi a creat acest site, sa iti poti  gasi rochia de mireasa, rochia de seara si cat mai multe accesorii pentru nunta ta!

Vizitati magazinele cu rochii de mireasa si rochii de gala din Bacau, Baia Mare, Braila, Brasov, Buzau, Craiova, Deva, Galati, Pitesti, Ploiesti, Targu Mures, Timisoara si Tulcea. Noela Style ocupa locul 1 in Romania ca producator de rochii de mireasa si rochii de gala.


Cred ca majoritatea din voi,stiti ca eu am avut nunta in august ,si cum magazinul a organizat 2 concursuri ,la primul a fost cu tragere la sortii(la cumpararea de produse din magazin veti completa un talon de participare,si aveti ocazia sa fiti alesi castigatorii)si a fost o luna de miere in Barcelona ,nu am fost asa norocoasa sa castig,dar acum mai se desfasoara un concurs pe baza like-urilor pe pagina de facebook Noela Style si as vrea daca se poate un like la poza cu care participa la concurs.

Daca vreti sa ne ajutati sa castigam va rog un click pe poza si acolo like .Concursul e pe ultima suta de metri si avem nevoie de ajutorul vostru.
Premiul care e pus in competitie e o rochie de gala din colectia care o are +un card de reduceri 10% pentru produsele din magazin.
Alegeti si voi rochii de mireasa unicat si participatii la concursurile care vor fi active si in 2015.


Multumim tuturor pentru ajutor.

2 comentarii: