Pagini

luni, 1 decembrie 2014

Fac parte din blogosfera romaneasca

Nu de mult timp scriu pe blog...dar pe acesta il am de mult timp,dar nestiind  ce se face si cum se procedeaza cu unele lucruri am abandonat contul...Dupa o perioada mai indelungata am spus ca nu pot sa ma las pagubasa si sa incerc sa scriu putin cate putin si poate voi avea noroc si blogul meu va fie citit.In tot acest  timp (maxim 3 luni), am cunoscut persoane noi cu care poti socializa si uneori te pot sfaturi si ajuta, in unele probleme .
Cu aceasta ocazie  tin sa le multumesc tuturor pentru ajutorul acordat si nu m-au lasat asa,fara sa imi dea vreo explicatie ,mi-a expilicat pas cu pas tot ce imi era neclar,le multumesc tare mult pentru rabdarea care a avut-o si o au cu mine,fiind'' incepatoare '' nu toate lucrurile imi sunt cunoscute.
Faptul ca am blog si ca scriu articole ma simt ''mandra'' de acest lucru,cineva le citeste si poate chiar ajuta in lamurirea unor lucruri sau lucrurile care nu le stia le afla.
Nu ma pot lauda ca am avut avantaje de pe urma blogului dar pe viitor poate o sa fie,o sa am un numar mai mare de cititori,o sa ma pot inscrie pe toate site-urile care apartine blogosferei si atunci o sa va spun ,daca voi mai avea ocazia sa scriu un asemenea articol.
Stiu ca sunt un numar mare de bloggeri in Romania si peste hotare,pe care inca nu i-am cunoscut ,nu stiu despre ce scriu,dar cautand cate odata pe google mai gaseam articole scrise pe blog catre diferite teme,care mie cele mai mult imi atrag atentia cum ar fi despre bucatarit si flori,gradinarit...de bucatarie,prepararea unor prajituri sau un anume fel de mancare am gasit mai mereu,dar despre flori gradinarit nu prea am gasit,dar poate voi gasi si voi aprecia si urmarii cu mare drag.
Spre incheierea articolului vrea sa urez tuturor bloggerilor  sarbatori fericite, sanatate care e cea mai importanta, si noroc,un La multi ani calduros dragilor.

7 comentarii:

  1. iti urez succes; sa te tii de bloggereala si sa fie bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am citit câte ceva din ce scrii tu.Ești ambițioasă și vei reuși.Succes, Violeta în tot ce faci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc,nu o renunt asa usor,o sa demonstrez ca nu e ceia ce se crede...:)

      Ștergere
  3. Sper sa arunci un ochi si pe blogul meu : paolaivan.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca ar ajuta din punctul de vedere al navigarii pe blog daca ai pune tag, adica ai incadra fiecare articol intr-o categorie. Eu as fi vrut sa vad ce ai scris despre flori si gradini ...

    RăspundețiȘtergere