Pagini

vineri, 5 decembrie 2014

Kalapod site-ul produselor minunate

Incaltamintea intotdeauna a avut un rol important ,ne protejeaza  piciorul si ne incalzeste in anotimpul rece.
In primul rand vreau sa mentionez faptul ca acum ceva timp am comandat la Kalapod incaltaminte,le-am prins la oferta bine inteles,si cu aceasta ocazie am fost tare multumita de produsele care le au si cu rapiditatea cu care mi-a raspuns solicitarii mele.Black Friday-ul a fost o ocazie unica sa imi cunosc noul magazin de incaltaminte care pana acum nu-l stiam.
Mi-am comandat o pereche de botine Enice la super pretul care il avea,nici nu ma gandeam ca voi primi un produs asa minunat si cu multe beneficii.Aceste bpotine pot fi purtate primavara si toamna,banda aceia s epoate intoarece si le mai poti purta si cu banda aceia lasata  in jos .Frumoase nu?
M-am incaltat cu ele de vreo cateva ori si chiar m-am simtit tare bine in ele,piciorul e cald si nu risti sa te uzi la picioare ca la altele.
Am zis ca imi voi mai comanda cate ceva din categoria cizme dama pentru acest sezon rece,am eu ceva acolo dar nu imi mai plac si vreau sa imi cumpar altele mult mai dragute de la care nu imi pot lua gandul.
Sunt inalte.asa cum imi doresc,fara toc inalt, ca nu prea ma descurc chiar asa bine cu tocul si groase tot odata ,imblanite ,au un fermor auriu decorativ la exterior.Poate de aceasta data imi va vedea Mosul dorinta si nu ma va uita ,si chiar imi va aduce ce imi doresc.Si sotului meu i-ar cam trebui cate ceva draga mosule asa ca am trecut si prin categoria incaltaminte barbati ca sa nu faci nici o diferenta intre noi i-am ales si lui o pereche de ghete imblanite potrivite pentru temperaturile care vor cobora sub zero grade ,si sunt sigura ca am ales ceva bun si poate fi un aliat de nadejede.
Speram sa nu iti cerem prea multe dar dorintele noastre oare pot fi indeplinite?datorita site.ului nu ne putem hotara la un sigur produs,deoarece zi de zi gasim cate un produs care ne atrage atentia ,in fiecare saptamana produsele se actualizeaza si poti gasi culorile potrivite pentru orice ocazie.


Tu de unde iti cumperi incaltaminte?Ai cumparat de pe Kalapod?

2 comentarii: