Pagini

duminică, 15 martie 2015

Ce ziceti de aceste aplicatii pentru mobil?

De ceva timp,ma tot gandeam ce aplicatii ne cam lipseste de pe mobil...Acum traim in era in care gasim aproape orice,cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii le gasim cu mare usurinta.Dar eu ma gandeam asa in sinea mea...si din informatiile mele ca nu exista aplicatie pentru diferite lucruri cum ar fi conditiile vremii nefavorabile si aici se incadreaza grindina ,care an de an face numeroase pagube si cutremurul.
In rest cred ca stim cu totii ca sunt numeroase aplicatii incepand de la cati pasi facem zi de zi ,muzica in functie de starea pe care o ai pana la cele mai nastrusnice si mai utile aplicatii.

Acum sa incepem cu prima aplicatie pe care as vrea eu sa fie ,cea despre grindina.
Tin minte ca acum ceva timp ,cu aproximatie 10 ani fiind de atunci cand eram si mai mica si cu frica...a venit o vijelie instantaneu ,o ploaie torentiala urmata la randul sau de grindina cat oul se porumbel daca nu un pic mai mare.A distrus mii de case,gradinii si o gramada de pagube.Geamurile de la casa erau sparte,peretii parca erau dupa bombardament,iar gradinile erau pline de apa, iar pe jos statea ca si cum ar fi venit iarna.
De atunci am ramas cu o sperietura si de fiecare data cand ploua ma rog sa nu se mai intample ca atunci.
As vrea tare mult sa fie si o aplicatie pe mobil ,in care sa o descarcam si sa ne anunte cu aproximativ o zi sau cateva ore inainte,ca va urma  ploaie urmata de grindina...ca sa stim cu totii de ce sa ne pregatim.
Multora cred ca le va fi de folos si in urma acestei va scadea si mortalitatea.


O alta aplicatie care as vrea sa mai existe pentru mobil e acea despre cutremure.
De la inceputul anului incoa multe cutremure s-au produs ,dar cel mai mare fiind acela de 5.8 care cu totii ne-am speriat si multe pagube s-au mai produs.Nu sunt asa in varsta sa va pot spune de cutremurele ce au fost acum cativa ani,dar cu toate acestea cutremurele par sa ne sperie si sa ne infioare pe toti.
Tare bine ar fi sa stim din timp cat va fi cel mai mare cutremur ,ca la TV se vorbeste de tot felul de chestii care ma sperie si pe multii ii pune pe ganduri.
Asadar aeasta aplicatie cred ca ar fi utila multora dintre noi nu numai celor de stiinta.
Cei de la UTOK au organizat un concurs care se numeste „Be Tomorrow’s App Genius”care le este dedicat in general tinerilor care stiu sa dezvolte aplicatii pentru Android.
Mentionez ca cei de la UTOK au pornit în cautarea unui geniu al aplicatiiilor mobile. 

Voi ce aplicatii ati vrea sa fie inventate?si de ce?

Un comentariu: