Pagini

sâmbătă, 7 martie 2015

Noua gama Gerovital Happiness de la Farmec

Am vazut de ceva timp ca Farmec a lansat noua gama Gerovital Happiness care e conceputa pe baza din extracte de fructe afine,zmeura si caise.Aceasta gama se adreseaza persoanelor peste 16+ dar este recomandata si persoanelor mature pentru o ingrijire mai buna.
De cand ma stiu am un ten gras ,lipsit de suplete,unsuros pe nas si barbie asta a fost cea mai mare problema ,ingrijirea zilnica si curatarea reprezinta o mare importanta pentru acest ten.
Acest tip de ten este caracteristic femeilor brunete.

Vazand aceasta gama as vrea foarte mult sa incerc produsele Gerovital Happiness Afine care sunt sigura ca imi vor pune in valoare frumusete si voi scapa de acest aspect neplacut.Fiind bogate in vitamina C ,extractul din afine are efect de reglare a sebumului,iar pe langa acest aspect Sebarylul, Aquaxylul, uleiul de masline sunt principalele substante active ce intretin acest ten ,dar ii ofera si prospetimea si hidratarea de care are nevoie.

Tinand cont ca imi plac tare mult fructele si imi cumpar ori de cate ori ies la cumparaturi ,afinele sunt cele mai cautate fie ele in consumul de zi cu zi ,fie in medicina deoarece contin vitaminele A, fier, calciu, mangan, vitamina K, vitamina E, zinc, fosfor şi seleniu,dar cea mai importanta vitamina e C deoarece mentine sistemul imunitar sanatos.Ele sunt benefice pentru sanatate in reducerea grasimilor,
sanatatea oculara,dar si prevenirea altor bolii .Deci intr-un cuvant specialisti ne recomanda pentru tenul mixt/gras-afinele.


Acum putem avea un motiv de bucurie deoarece Farmec ne  incanta cu aceasta gama care contine ingredientul de baza afinele.
Mai imi place foarte mult sa consum capsunii,pepenele galben si multe alte fructe.Acum ca nu e sezonul lor si  nu prea mai pot savura ceia ce imi place, dar sunt sigura ca afara se va incalzi usor ,usor si le pot culege direct de la mine din gradina si  le pot prepara si savura in diferite sortimente.


Capsunele- sunt bogate in calorii si bine inteles in vitamine cum ar fi: - potasiu, vitamina K, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B,acid folic.Din cate stiu consumul de capsuni va mentine tineretea ,vitalitatea si silueta.Eu pot spune ca abia atept sa profit de acest nou sezon,sa pun la congelat,sa prepar diferite dulceturi.Pot fi folosite atat in cosmetica cat si in bucatarie.

Pepenele galben-  contine 90%apa si este unul dintre cele mai bune antioxidante,deoarece imbunatateste sistemul imunitar si reduce riscul atacului cardiac.Este racoritor, parfumat si cu un gust nemapomenit.

Asadar eu recomand tututor consumul de fructe fie ele congelate,in compot sau proaspete ele sunt foarte bune si nu trebuie sa ne lipseasca din casa.
Pot spune ca aceasta gama Gerovital Happines a pregatit surprize pentru toate tipurile de ten,deoarece ele sunt fara parabeni iar produsele folosite sunt hipoalergice si cel mai important e ca sunt facute pe baza de fructe.Spre exemplu pentru tenul uscat sunt caisele si pentru tenul normal zmeura.


 Voi stiati de aceasta gama?


Acest articol este scris pentru Spring SuperBlog2015.

Un comentariu:

  1. buna multumim de acest frumos articol care este bine descrisa si mai putem si invata din acest articol

    RăspundețiȘtergere