Pagini

vineri, 31 octombrie 2014

Adio, ten sensibil!

Fiecare dintre noi avem un ten sensibil,in general cand anotimpul este schimbator.Eu in general am un ten foarte sensibil fin si din orice imi ies tot felul de pete,cosuri pe fata...
Desi nici un ten nu seamana cu celalalt, majoritatea au caracteristici diferite:
- ten uscat, 
- ten  normal, 
-ten gras,
- ten mixt 
Pentru a determina tipul de ten, se recomanda curatarea tenului cu un demachiant usor. Apoi, dupa 30 de minute, se aplica pe frunte, nas, obraji si barbie o foita curata. Daca pe foita nu apar urme de grasime, atunci tenul este uscat. 

Tenul uscat este rugos si predispus la aparitia de linii fine si riduri premature.
Daca tenul este gras pe anumite portiuni si uscat in altele, atunci ai un ten mixt.
Tenul normal este de obicei neted si nu este predispus la acnee. Tenul gras este uleios la atingere si luceste.
Tenul gras este predispus la aparitia punctelor negre si a pustulelor.
Tenul sensibil necesita o atentie mai speciala, intrucat poate fi sensibil la anumite ingrediente existente in majoritatea cosmeticelor. Persoanele cu ten sensibil ar trebui intotdeauna sa foloseasca produse de ingrijire hipoalergenice, pentru a proteja tenul de reactiile alergice.

Este important sa curatam tenul de doua ori pe zi, dimineata si seara. Intotdeauna folositi un demachiant bland. Astfel se previne astuparea porilor si aparitia pustulelor.
Demachierea este bine sa fie urmata de aplicarea unei lotiuni tonice (astringente) deoarece aceasta va indeparta excesul de sebum. Este recomandata evitarea folosirii astringentelor pe baza de alcool. In schimb, se recomanda folosirea unor produse naturale. Produsele pe baza de alcool indeparteaza prea mult sebum de la nivelul fetei.

 Acum tot rasfoind internetul cu ofertele de Black Friday am gasit oferte foarte avantajoase la produsele dermacosmetice Farmec si produsele Gerovital H3 Derma + ten gras. Farmec lansează prima linie de produse dermato-cosmetice Gerovital H3 DERMA+ Prof. Dr. Ana Aslan, creată în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății pentru a răspunde diferitelor nevoi și sensibilități ale pielii și părului.Purtând emblema Pharmaceutical Concept, gama este destinată farmaciilor, oferind consumatorilor soluţii cosmetice de înaltă performanță.
Am ales acesta crema Gerovital H3 Derma + care constă în ameliorarea tenului acneic , în special în cazul acneii juvenile uşoare şi medii, iar în cazurile severe se recomandă asocierea terapiei interne, sub control medical de specialitate e prima gamă anti-age din lume
O folosesc de aproximativ 10 zile si sunt incantata de felul in care imi controleaza secretia de sebum. Am tenul foarte gras, cu tendinta acneica, iar aceasta crema tine bine sub control productia de sebum.
Ii puteti gasi se pe facebook. Produsele de la Gerovital sunt cu adevarat doctor în Frumusețe.

        Cu acest articol m-am inscris in competitia                  SuperBlog 2014!!!

Un comentariu: