Pagini

joi, 30 octombrie 2014

Tu ai nevoie de Plus Confort?

Un termopan este o fereastră formată din două geamuri de sticlă, între care se introduce aer uscat.
Geamul de termopan  de la PlusConfort este in general foarte bun pentru locuinta omului in mai multe feluri:
El asigura unei locuinte o izolare termica reducerea pierderilor de caldura din locuinta ,fonica sporita (pot reduce cu 40-50 dB nivelul zgomotului care patrunde in casa).,si este de durabilitate in viitor .
Intretinere usoara, nesolicitand vopsiri sau lacuiri repetate.
Ofera locuintelor un aspect placut din exterior cat si din interior.
Geamul de termopan este foarte util prin faptul ca ofera oamenilor o gama larga de modele,culori si dimensiuni.

In primul rand sticla folosita poate fi trasa sau float. Cea trasa se obtine printr-un proces mai primitiv si are mult mai multe deficiente de claritate fiind des intalnite deformarile de imagine sau efectul de curcubeu. Sticla float este mai scumpa insa elimina aceste neajunsuri. Grosimea baghetei de aluminiu folosita la sigilarea sticlei isi pune si ea amprenta asupra pretului final. Va recomand sa achizitionati tamplarie al carei geam sa aiba o bagheta de 16 mm grosime.Cel mai des folosit este geamul de 4 mm suficient de rezistent pentru ferestrele uzuale ale unei case. Pentru vitrine, terase sau ochiuri de geam de peste 2 m este indicat sa folositi macar geam de 6 mm.
Din punct de vedere estetic putem avea geam clar (cel mai des intalnit), colorat in masa, reflexiv, mat  sau cu diverese modele si baghete ornamentale.
Avantajele geamului de termopan :
Pentru imbunatariea izolarii termice dar mai ales pentru cea fonica, intre foile de geam se poate introduce un gaz inert, ca de exemplu argonul, mobilitatea redusa a moleculelor ce compun acest gaz asigura o deosebita reducere a zgomotului preluat in casa prin intermediul ferestrelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu