Pagini

miercuri, 29 octombrie 2014

Povestea parfumului preferat

OOOAU... prima intalnire....primul meu parfum mai special...cum sa incep ...am primit acum ceva timp (1 an) un parfum mai special care si acum il mai am...o prietena buna care e plecata in Italia,de fiecare data cxand vine acasa ne incatnta cu cadouri minunate,odata ne-a adus cafea,ceas, si multe briz brizzuri care mie imi plac tare mult...dar nu ma gandeam vreodata sa primesc  un parfum asa de special de la o persoana asa special....
  Cand am sosit la noi,pentru fiecare avea cate ceva,pentru sot o sticla de bautura buna,pentru mama o cafea buna si pentru mine???un parfum bine inteles...ce parfum??? Bvlgari BLV II...un parfum original.
L-am deschis frumos,curioasa sa vad cum miroase....mmm cu o forma foarte interesanta si miros foarte placut ma dat pe spate... esenta are la baza o aroma exceptionala de ghimbir in combinatie cu o prospetime pura . Are insa si tonuri calde de vanilie si satin matasos invaluite de accente senzuale de lemn de santal si mosc.    Bvlgari reuseste sa expuna o combinatie intre tonuri reci si tonuri foarte pasionale, o alaturare contradictorie la prima vedere, care insa se dovedeste a fi una foarte atractiva.

O sticlă de parfum isi poate mentine aroma pentru multi ani de zile, cât timp este bine depozitată.  Temperatura ideală de depozitare a unui parfum este între 3 si 7 grade Celsius.
Ingredientele din parfumuri, indiferent ca sunt de origine naturală ori sintetică, pot cauza probleme de sănătate dacă sunt folosite in cantități mari. Alergiile sunt cele mai comune, însă există ingrediente care sunt documentate ca fiind cauzatoare de cancer.

Acest produs este alegerea perfecta pentru persoanele care apreciaza individualitatea si contrastul. Esenta BLV este la fel ca si purtatoarea, o esenta frumoasa plina de pasiune si dorinta dar care pastreaza un ton rece, unic care alimenteaza puterea de atractie.

Va doriti un site unde cautarea parfumului dorit sa fie la indemana oricui? Ati ajuns in locul potrivit. Daca va doriti un magazin online serios si profesionist unde cautarea parfumului dorit sa fie la indemana oricui, iar imaginea de pe site sa corespunda cu produsul livrat acasa, ati ajuns in locul potrivit. Echipa Parfumuri online asteapta sa va intampine cererile cu maxima seriozitate si profesionalism. Stim cat e de greu sa gasiti un magazin online in care sa aveti incredere si unde produsele comercializate sa se ridice la standardele dorite,puteti gasi tot ce vreti parfumuri femei  cum ar fi,Bvlgari Black EDT,Amor Amor ,Clavin Klein ,Christina Aguilera,Christian Dior .

O colectie impresionanta de parfumuri barbati la preturi accesibile:Antonio Banderas, Clavin Klein , Christian Audigier

De la tinute de zi care evoca prospetime si eleganta, la arome potrivite pentru seara, pe site-ul veti gasi parfumuri barbati pentru orice ocazie si potrivit pentru personalitatea fiecaruia.In magazinul online va puteti astepta numai la produse de calitate superioara si parfumuri originale destinate barbatilor.

Set parfumuri -cadouri ideale 
Seturile cadou sunt alegerea perfectă dacă dorim să dăruim ceva de efect pentru o persoană specială. Unicitatea seturilor cadou sunt cheia către succesul lor. Seturile cadou se pot găsi într-o varietate largă, pentru femei și bărbați deopotrivă, chiar si pentru copilasi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu