Pagini

luni, 27 octombrie 2014

CE PARCHET SE POTRIVESTE CEL MAI BINE IN CASA TA?

             In curand vom renova o camera si daca tot vrem schimbari mai de amploare m.am gandit sa ne comandam Parchet Teak Masiv Lacuit... e o culoare foarte frumoasa care se potriveste cu mobilieru care tot la fel il vom face la comanda ....cu totul ceia ce vrem noi sa facem...e minunat.

 parchetpeviata.ro a ramas fidel viziunii de la inceput de a folosi numai produse ecologice si de calitate, din lemn 100%.
    Parchetul din lemn de Teak are un aspect estetic impecabil, cu o coloristica in tonuri de maro, atingand pe alocuri nuante mai inchise pe fibra lemnului. Expus la lumina naturala, Teak-ul isi schimba culoarea in timp, placut privirii. Lemnul de teak are rezistenta mecanica si stabilitate dimensionala foarte buna, avand duritate medie. Datorita uleiurilor din compozitia lemnului, care ii confera o rezistenta sporita la umiditate, lemnul de Teak este cea mai recomandata esenta pentru parchet de baie.
Datorita serviciilor care le au am acest de calitate ,ofera garantie de 5 ani la montaj, pentru ca sunt siguri pe calitatea si durabilitatea 
lucrarilor care le au . In plus, o data pe an ofera si serviciul de intretinere parchet. Separat, 
acesta costa 25 lei/m², clientii  il primesc gratuit, timp de 5 ani.
Pe site sunt postate imagini la o rezolutie foarte buna cu diverse tipuri de parchet, astfel incat sa poti 
gasi cu usurinta parchetul pe care ti-l doresti, conform propriei tale viziuni de design interior, 
inainte de a pleca la showroom.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu