Pagini

miercuri, 22 octombrie 2014

Incaltaminte la super pret

Am auzit de magazinul Lady Shoes de la o prietena care a comandat la dvs si care a  participat tot odata la acest concurs...si ma rugat sa particip si eu....




Am intrat frumusel pe site am vizionat toate produsele ,care sunt foarte frumoase si la preturi foarte acceptabile pentru toate buzunarele...Toate produsele sunt importate din Spania, Italia si Franta.

Lady-Shoes este un magazin dedicat EXCLUSIV pantofilor pentru femei.



Ceva care mi.a placut tare mult si imi sunt de folos la majoritatea nuntilor care vor urma...si cum nu pot sta prea mult pe tocuri aceasta pereche de balerini sunt perfecti...


In partea din fata sunt accesorizati cu o fundita decoarata cu pietricele multicolore si au marimi pentru toate femile de la 35 la 41...Balerinii sunt importati din Spania.





O alta perche care mi.a placut sunt aceste botine :



Daca tot e sezonul rece aceste merg foarte bine cu o vestimentatie pe masura.Botine dama cu platformă și vârf ușor ascuțit.Toc înalt de 13 cm şi platformă de 3,5 cm. Model de rezistență pentru acest anotimp, fiind în trend.




Deci profitati de aceasta oferta Lady Shoes va ofera pantofi dama la promotia 1+1 Gratis comanzi 1 produs primesti 2....

3 comentarii:

  1. Buna! Te voi ruga sa pui link pe cuvintele "pantofi dama", asa cum cere regulamentul, pentru a-ti putea valida inscrierea in concurs si pentru a-ti trimite voucherul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Este si nu este... :) Sponsorul doreste un singur link, pe cuvintele pantofi dama. Deci trebuie scos linkul pus pe lady shoes.

      Ștergere