Pagini

marți, 28 octombrie 2014

Produse naturiste de la Vegis

         Sotul meu deseori vine de la munca obosit ,cu un miros urat al picioarelor si pielea picioarelor este adesea uscata, crapata, si  prin urmare, are nevoie de hidratare.

Am gasit un site de produse naturiste,o crema  care  revigoreaza picioarele obosite lasand pielea moale si catifelata la atingere. Pentru un mai bun rezultat se recomanda masajul zilnic, dimineata si seara in egala masura. Pe langa efectul revigorant si racoritor crema confera picioarelor obosite, greoaie si tensionate o senzatie de relaxare.
Cremă pentru îngrijirea picioarelor cu Miere, Ceară de Albine, Propolis și Unt de Shea
Picioarele sunt de regula mai putin vizibile atunci cand ne prezentam in public insa cu toate stim faptul ca nu poti pur si simplu sa strecori niste picioare neingrijite intr-o pereche eleganta de ciorapi sau pantofi lucrati cu maiestrie si acest lucru ne face sa acordam o atentie egala si picioarelor la fel cum procedam cu tenul sau cu mainile.In ce priveste picioarele, ingrijirea acestora nu va mai fi la fel de simpla, necesita timp mai mult si de asemenea produse mai bine diversificate. In special talpile si unghiile necesita o grija constanta pentru ca altfel ne putem trezi fie cu o micoza rebela, fie cu bataturi,crapaturi sau alte probleme.
Exfolierea periodica este foarte necesara si la fel spalarea deasa si inmuierea si indepartarea pielii tari acolo unde este cazul .Picioarele se spala zilnic in apa calduta cu sapun pentru mai multe minute si apoi este nevoie sa apelam la metoda preferata de exfoliere pentru indepartarea pielii moarte.Cremele pentru picioare pot fi simple si hidratante sau pot fi special destinate unor afectiuni, iar combinarea lor nu este recomandata niciodata. Uleiul de masline caldut poate fi folosit cu succes seara, dar va fi nevoie periodic si de un masaj mai lung pentru efecte maxime.Ciorapii largi si comozi de bumbac sunt o necesitate chiar si atunci cand mergem la culcare, dar nu e nevoie sa ii purtam toata noaptea ci macar jumatate de ora sau mai mult, pana ce crema se inmoaie. 
       Pentru mai multe oferte va recomand  cu incredere sa va Abonati  la Newsletterul   Vegis pentru a fi la curent cu super ofertele de Black Friday !!

2 comentarii:

  1. nu am folosit acest produs de la ei inca dar stiind ca au produse de calitate sunt chiar tentata si de acest produs, mai ales ca picioarele mele au nevoie de ingrijire speciala!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, chiar pare eficient. Dupa 8 ore de stat in picioare la locul de munca ar fi indicat sa ma ingrijesc mai mult de picioare si eu. :)

    RăspundețiȘtergere