Pagini

joi, 22 ianuarie 2015

Multumim DigiPedia pentru astfel de gadget.

In ultima vreme schimbarea vremii a fost una radicala si din cauza aceasta ,am pierdut unele evenimente sau chiar intalniri,dar datorita gadgetului BloomSky voi afla intotdeauna starea vremii si masurile de precautie.Tatal meu are un serviciu care trebuie sa mearga cel putin 20km iar starea vremii uneori il deruteaza,mereu urmareste la TV tot ce e legat de vreme,si pe internet la fel dar nu intotdeauna sunt cele mai stabile detalii.
In ultima vreme au iesit ultimele gadgeturi si evoluam incet incet catre mai bine,dar nu intotdeauna dispunem
de banii necesari asa ca ne conformam la ceia ce avem.Dar insa noi ne bucuram pentru tot ce e nou si din fata calculatorului,televizorului iar cand o sa avem destui banii o sa ne cumparam....

 BloomSky iti transimite pe telefon toate aceste detalii si informatii cu starea vremii.Tot ce e trebuie sa faci e sa iti montezi in gradina o mica statie prin care aceasta va analiza umiditatea,temperatura precum si viteza vremii,prin care apoi iti va trimite un raport detaliat pe telefon.La noi in tara inca nu este un astfel de aparat ,dar pentru a-l comanda costa 100$.

Pe site puteti gasi multe categori de unde va puteti alege obiectul dorit,dar sunt si concursuri pentru drept dovada aici, va puteti inscrie si voi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu