Pagini

miercuri, 28 ianuarie 2015

Cadouri iesite din comun de pe MindBlower.ro

Tinand cont ca nu mai e mult pana cand se apropie Ziua Indragostitilor,ziua in care trebuie sa ne iubim cel mai mult, si cum de fiecare data este mare petrecere si cum sufletul petrecerii este muzica.
M-am gandit la cateva cadouri pentru el frumos care sa imbine utilul cu placutul ,pentru iubitul meu si  momentul din acea seara,rasfoind mai multe site-uri  mi-a atras atentia acest site MindBlower.ro unde am vazut acesta mini boxa retro ..care cred eu ,ca ii va place si va face petrecerea si mai cool.
Ce recomanda acesta boxa: are un design foarte placut ,pretul de 135lei ,marimea putin peste 10cm si  prin simplitatea interfatei cu o paleta de butoane foarte bine definite cu care poti regla nivelul basului ,sunetului si al frecventei.Tinand cont ca o putem conecta la un calculator,MP3 player ,laptop cat si tableta ,avand o putere de 5 wati poate intertine o petrecere de neuitat.
Sursele de alimentare ale boxei sunt prin 3 baterii AAA cat si printr-un cablu USB.
Boxa se mai poate face utila si printr-un jack clasic de 3.5mm ,USB cat si un manual pentru o utilizare mai corecta a acesteia,toate acesta le ve-ti gasi in cutia orginala.
Mai multe produse de pe acest site mi-a atras atentia pentru ca multe din ele sunt de uz casnic si au un pret foarte bun ,comparativ cu alte site-uri.Imi place ca au o gama foarte mare de produse,de la un cadou pana la un lucru util in casa.

Cum de altfel imi face placere si acest set de cani cu motive Romanesti  ,ce puteti servi un ceai ,o cafea sau chiar o cana cu lapte copiilor,ce le poate trezi amintirea de copilarie de la tara ,de odinioara.Aceste cani le putem folosi ca si obiecte de decor in orice loc al bucatariei,datorita suportului mic si ingenios care nu ocupa nici mult spatiu,dand camerei un aspect rustic prin forma si imprimeul acestora.
La pretul de 75de lei, puteti achizitiona acest set,care il ve-ti primi in maxim 2 zile lucratoare.

La multe produse mai mi-a ramas gandul ,cum nu pot numai eu sa scot banii din buzunar si el sa primeasca, il invit pe dragul meu sot sa citeasca acest articol si sa imi cumpere si mie de pe acest site.Nu mi-ar pare rau daca as primi aceasta cana 014 cu infuzor si capac,ca doar stie ca noua ne place tare mult sa servim ceaiul impreuna.Aceast infuzor este creat special pentru ceaiuri,deoarece are un separeu unde frunzele pot sta ,fara sa se imprastie iar apa sa poata sa treaca prin el.
Cana are o capacitate de 500ml exact,pentru a servi ceaiul intregii familii.Cel mai util cadou acesta poate fi,deoarece acea persoana se va simti foarte relaxata servind ceaiul dintr-o astfel de cana.
Asadar dragii mei prietenii voi la ce cadouri v-ati hotarat?

Eu va recomand site.ul MindBlower.ro deoarece orice persoana care intra la ei,ii face sa zambeasca oricat de grabit si ocupat ar fi,deoarece iti ofera cele mai bune cadouri originale si solutii.




3 comentarii: