Pagini

joi, 1 ianuarie 2015

Dezamagita de Noela Style



Dragii prieteni,va multumesc din suflet ca m-ati votat in incercarea mea de a castiga acest concurs sa spunem ca ''am pierdut'' ,dar datorita voua am castigat multi prieteni care pe viitor nu o sa-i dezamagesc ,si o sa va fiu alaturi ori de cate ori imi ve-ti cere ajutorul .
La multi ani tuturor,un an nou cu bine cu tot ce va doriti ,sa va dea Dumnezeu dragoste,noroc si mai ales sanatate.2014 a fost un an foarte greu pentru mine,un an cu multe incercari,dar si cu momente frumoase ,2015 sa speram ca va fi un an mai bun .
Apasa pe poza si vezi regulamentul




In mai, luna anul lui trecut am achizitionat o rochie de mireasa marca Noela Style din Braila,asa cum am dorit,a fost totul pe comanda,mi-a placut tare mult si cum mi-a stat ,recomand acest magazin PENTRU rochii,dar nu si pentru concursuri.
Cu aceasta ocazia,am avut prilejul de a participa la 2 concursuri ,,Luna de miere,,care a fost prin extragere filmata si totul a fost bine organizat  ,pe cand la concursul ,,Mireasa anului,, nu a fost tocamai asa.
In regulament scria clar ca va castiga mireasa cu cele mai multe like-uri si nici de cum ca trebuie sa postam poze in fiecare zi si sa adunam like-uri,cu toate ca am sute de poze si puteam trimite si eu in fiecare zi cate una,in tot acest timp in care s-a desfasurat concursul,daca se mentiona si acest lucru ,care mi mi s-a adus la cunostinta ,dupa desemnarea castigatorului.


Eu am trimis ,6 poze pentru concurs, eu nu mai inteleg nimic pe ce criterii s-a desemnat acest castigator,deoarece eu la toate pozele din album am peste 100 like.uri si chiar la una am peste 800 ,pe cand regulamentul spune clar albumul cu cele mai multe like.uri este castigator...nu ma intereseaza premiul ,dar ma sictireste ca un asa brand se preteaza la lucruri josnice...eu inteleg ca prin acest concurs vor si incearca sa faca publicitate,eu asta am inteles ,asta am si facut prin aceasta participare ...de ce oare nu se respecta regulamentu???


Cand am postat pozele,aceasta pagina Noela Style avea 1500 like-uri pe cand acum are 4000 si ceva, asta datorita  mie si prietenilor mei,pentru ca majoritatea care m-au votat au dat si like.
Observ si cred,ca locul unu este castigat de cineva care face parte din echipa Noela Style.

Cum mi-am dat seama?uitati dovezile care sunt in poze daca le deschide-ti.





Doresc ca premiul care mi se cuvenea sa fie acordat altcuiva si aici inchei tot ce am avut de spus ,restul ramane la atitudinea voastra.
Inca odata va multumesc tuturor care m-au votat voi sunteti castigul meu prin participarea la acest concurs,cred ca pe viitor vom fi un grup mai unit si va multumesc ca fac si eu parte din grupul vostru.












2 comentarii:

  1. Imi pare rau de concurs dar iti urez un 2015 mai bun si mai frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani!am patit si eu la fel dar la alt concurs si am ramas dezamagita rau :( stiind ca trimeteam in fiecare zi,dar......

    RăspundețiȘtergere