Pagini

vineri, 16 ianuarie 2015

Locul potrivit pentru Valentin's Day

Eu inca de pe acum ma gandesc unde o sa ne petrecem Valentin's Day...imi fac o mie de griji ,rasfoiesc fiecare pagina a internetului sa gasesc o zona frumoasa, unde sa ne bucuram cu adevarat.Dar cum totul nu e imposibil am gasit pe site.ul GeniusTravel.ro o multime de destinatii,care mi-a fost greu sa ma hotarasc la ceia ce imi doresc cu adevarat.
Dar pana la urma ,am ales un loc minunat la care visez de multa vreme.Si vreau sa impartasesc cu voi
 aceasta surpriza pe care o voi pregati sotului,sunt sigura ca va fi suprins si incantat cand va afla.



Baile Felix e o statiune balneoclimaterica,aflata in judetul Bihor,situata in  NV Romaniei .Din aceasta statiune minunata am ales Hotel International,care e in centrul statiuni.
In acesta zona locuiesti un bun prieten de-al nostru care mi-a recomandat de fiecare data acesta zona,cunoscund-o bine m-a indrumat si m-a sfatuit ca acesta ar fi locul minunat pentru noi.Sotului ii va placea aceasta supriza ,deoarece se va intalni cu bunul lui prieten cu care a copilarit ,s-au jucat si au lucrat la aceeiasi firma(pana sa plece) si de vacanta minunat de Valentin's Day.Ne va duce la locurile prin care le putem vizita si fiind o zona ''necunoscuta'' sigur ne va placea.


De ce aleg Hotel International?
Am ales acest hotel si statiune tot odata pentru ca ne ofera conditii de relaxare,de odihna ,liniste si tot odata o vacanta minunata ,cu bai termale.Efectele bailor termale sunt recomandate pentru anumite afectiuni cum ar fi:reumatism ,afectiuni ginecologice si boli de nutritie am enumerat cateva din aceasta categorie,si aceast hotel are marca de calitate Eurospa Med. Tare mult mi-am dorit acest hotel,deoarece visul meu e ca are un centru spa ,cu salina si un salon cu infrumusetare.Accesul e nelimitat si acesta e avantajul cel mai mare.
Camere pentru persoane cu disabilitati si nu,numai atat au o zona de agrement,teren de mini -golf,spatiu de joaca pentru copii,biliard,aqua park.
Siguranta acestui hotel ma va face sa ma intorc cu mare drag ori de cate ori voi avea ocazia ,deoarece conexiunea la internet prin cablu si Wi-Fi,camera pentru depozitat bagajele ,paza si climatizarea in toate spatiile publice, sunt cateva din multitudinea serviciilor lor,de care vom fi in siguranta. 


Si daca tot vom fi in aceasta zona il vom ruga pe bunul nostru prieten sa vizitam si cateva obiective turistice cum ar fi strandul cu valuri si nuferi din Baile 1 Mai,Pestera Ursilor, si mult altele care le vom descoperi atunci.
In unele momente simti nevoia de a fi lasat in pace si sa-ti incarci bateriile,de aceste lucruri vom avea nevoie in aceasta minunata vacanta care ne va prinde bine.

Voi unde va doriti sa petreceti aceasta zi frumoasa?

37 de comentarii:

  1. RELAXARE TOTALA NU GLUMA,FRUMOASA TEMA SI FRUMOS BLOG ;) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oriunde..doar sa fie cu cineva special, cu multa liniste si iubire..Faina postarea ta si bune alegeri!

    RăspundețiȘtergere
  3. Păi, ce să spun? Vacanţă plăcută! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. O zona frumoasa ce merita vizitata!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarat , si noi am petrecut multe zile minunate acolo !

    RăspundețiȘtergere
  6. O locatie foarte frumoasa si potrivita pentru petrecerea acestor zile speciale . Multumim ptr recomandare , voi tine cont

    RăspundețiȘtergere
  7. super...abia astept vara.....ms de pont

    RăspundețiȘtergere
  8. .Efectele bailor termale sunt recomandate pentru anumite afectiuni cum ar fi:reumatism ....imi place acerst lucru !!

    RăspundețiȘtergere
  9. E o locatie frumoasa,imi place mult cum ai descris totul... vacanţa sa fie asa cum va doriţi!!! Cel mai mult ma tenteaza baile termale, mi-as dori sa pot petrece macar careva zile acolo!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte fain si relaxant.Mi-as dori sa petrec o vacanta aici !

    RăspundețiȘtergere
  11. Fain , imi doresc si eu o vacanta relaxanta aici.

    RăspundețiȘtergere
  12. Rotaru Gabriela Tatiana
    Imi place tema,frumoase locuri,vacanta placuta!

    RăspundețiȘtergere
  13. E o statiune foarte frumoasa unde imi doresc si eu sa ajung la vara.

    RăspundețiȘtergere
  14. am fost de cateva ori in Baile Belix si odata chiar la Hotel International! IL recomand oricui! Este alegerea perfecta pentru Baile Felix!

    RăspundețiȘtergere
  15. Si mie imi place foarte mult statiunea! N-am mai fost de mult acolo, mi-ati dat o idee pentru un sfarsit de saptamana minunat!

    RăspundețiȘtergere
  16. O statiune frumoasa , unde te poti relaxa in liniste !

    RăspundețiȘtergere
  17. Minunat , am fost dar as vrea sa mai am ocazia !

    RăspundețiȘtergere
  18. O zona minunata,stranduri cu apa termala,nuferi unicat,hoteluri moderne cu piscine interioare si exterioare ,iar Hotelul International are cea mai buna baza de tratament din tara,pe langa alte facilitati! Va recomand atat statiunea cat si hotelul!

    RăspundețiȘtergere
  19. frumos si relaxant!

    RăspundețiȘtergere
  20. E o relaxare placuta !

    RăspundețiȘtergere
  21. O relaxare totala

    RăspundețiȘtergere
  22. E din ce in ce mai frumos la Baile Felix, insa de fiecare data e special si unic momentul. De Valentin's Day ne-am dori amandoi, atat eu, cat si proaspatul meu drag sot sa avem ocazia sa fim inconjurati de nuferi, de apa termala si de serviciile la superlativ ale hotelului din Baile Felix! Recomand cu multa incredere,satisfactie si caldura sa profite de frumusetile si confortul oferit de aceasta statiune!

    RăspundețiȘtergere
  23. Sper sa ajungi acolo, e un loc tare frumos si meritati asta. fELICITARI PT ARTICOL!

    RăspundețiȘtergere