Pagini

vineri, 30 octombrie 2015

Din dragoaste pentru branzeturi...

Cu totii stim produsele Delaco care sunt de calitate superioara si foarte bune.Dar cum nu stau prea mult pe ganduri atunci cand ies la cumparaturi ,eu trebuie sa-mi pun neaparat in cos cateva sortimente din aceasta branza pufoasa si cei care imi stiu gusturile stiu ca sunt un fan.Am mers ieri sa-mi fac cumparaturile pe langa ulei,zahar,oua, fructe si cateva legume am trecut la sectorul de lactate unde imi place cel mai mult si abia ,abia ma pot hotara la ceia ce vreau sa-mi iau.Cat am stat sa ma gandesc la ce imi voi achizitiona si sa le studiez ,am auzit fara sa vreau o mica discutie intre doi angajatii ai firmei(fiind doua doamne).

-Auzi draga ai vazut aseara MasterChef???ai vazut ca majoritatea participantilor folosesc produsele Delaco.
-Da. Cand ma uit la aceasta emisiune imi face si mie pofta de preparatele care le fac  ,dar nu in ultimul rand as participa si eu aici,pentru mine ar fi o adevarata provocare si mi-as da toata silinta pentru a merge pana la sfarsitul competitiei.Dar poate la ediitile viitoare o sa -mi fac curaj si o sa ma inscriu.
-Ar fi o idee minunata,asa poti deveni si tu o mica vedeta.Al meu copil imi cere in fiecare seara branzica pufoasa Delaco iar daca nu-i iau , plange si face in toate felurile....dar cum pe mine nu ma lasa inima sa-l vad asa ii cumpar sortimentele preferata din verdeata ,somon.
-Dar de unde stie???ca doar el este micut si nu iese din casa.
-Draga mea ai uitat????ca acum copii sunt mai inteligenti decat noi si stiu mai multe lucruri .Aceste noutati le afla de la laptop,tableta sau cand se uita la televizor.Acum cateva zile a vazut publicitatea cu Tony si Toni Jr.  si incerca sa-mi spuna ceva dar eu nu-l intelegeam si intr-un moment de publicitate imi arata cu degetul ca vrea si el.Dupa ce i-am cumparat aceasta branza si a mancat-o am fost foarte surprinsa pentru ca lui de fel nu prea ii placea,dar noroc cu Toni Jr ca mai incurajeaza copii sa manance branzica pufoasa.
-Dar e chiar asa de buna???
-Dar tu inca nu ti-ai luat??eu de fel iau doar doua sortimente  ca asta ne place...avand un gust extraodinar de bun .Atunci cand mananci branzica cu verdeata parca esti intr-o alta lume,unde plutesti si care toate dorintele ti se pot indeplini iar cand manaci branzica cu somon vei si

mti ca esti intr-un loc minunat care se numeste ''era pestisorilor''.Aceste gusturi le poti intalni la aceste doua sortimente.
-Dar cate sortimente sunt de fapt???ca aici doar doua feluri mai avem...
-Din cate stiu eu sunt 4: ciuperci,verdeata,somon si smantana.


Ascultand aceasta coversatie fara sa vreau mi-am cumparat si eu din sortimentele care le mai aveau in magazin ,si gustul a fost intr-adevar nemaipomenit.Am mai fost la vre-o cateva zile in magazin sa vad daca au adus si celelate doua sortimente si sa le gust,ca muream de nerabdare.Branzica pufoasa cu gust de ciuperci are gustul acelor ciuperci care te vor face sa te ssimti plina de energie,stralucitoare si fermecatoare iar gustul de smantana e ca spuma laptelui si te duce cu gandul la acea branzica de vaci ,care e preparata in casa de la tara.


Acest articol participa la SuperBlog 2015.

2 comentarii: