Pagini

vineri, 30 octombrie 2015

E timpul florilor...Preturi la promotie.Profitati de aceasta ocazie.

De multe ori cred ca ati vazut la mine ca am vorbit despre flori, iar azi voi scrie acest articol in care va voi prezenta cum am inceput eu sa cunosc Flori Gradina Romania.Am vazut acum cateva zile cum o fata din lista mea de facebook a postat niste poze de toata frumusetea cu niste lalele,crocusi ,trandafirii copacei ,cataratori si normali, incat mi-a fost asa de greu sa-mi iau privirea de la ei.Aceste sortimente de flori nu prea le-am vazut in realitate,dar o matusa de-a mea din alt oras imi arata mereu poze si ma ofticam ca nu imi da si mie un bulb sau butas.Am ne-am indepartat si nu am mai tinut legatura dar pasiunea mea pentru flori nu a disparut niciodata.
Mi-a fost un pic cam teama sa o intreb pe amica mea de unde si-a achizitionat la un asemenea pret si asa de frumoase,imi era sa nu rada de mine dar totusi am indraznit pentru ca imi doream si eu tare mult.Dar mare mi-a fost mirarea atunci cand am primit un link catre pagina respectiva de unde si-a achizitionat ea toate acele frumuseti.Am intrat pe linkul dat, am studiat preturile culorile care mi le doream iar tocmai cand ma pregateam sa ies ,vad ca fiecare produs de pe site are instructiuni foarte clare si detaliate incepand de la utilizare,plantare,ingrijire sfaturi despre cum ,cand si unde sa il sadesti si cum sa il ingijesti,dar nu in ultimul rand cum sa-l aperi de diferite'' boli''.

Am comandat si eu patru butasi care erau intr-un pachet la promotie(la numai 28lei) trandafir Athena,trandafir Blessing, trandafir Lovers Meeting,trandafir Papa Meilland si i-am plantat in fata casei.Am o gradina micuta dar foarte populata in care a incaput si acesti trandafiri foarte frumosi.Cand i-am cumparat nu stiam mai nimic de ingrijirea acestor soiuri ,ce sol le este prielnic,ce fel de ingrasamant sa folosesc,cand si cum sa-i ud ,taierea ,cum  sa-i tai toate aceste detalii .La majoritatea am gasit raspuns pe site la altele oamenii au avut amabilitatea de a-mi raspunde .De ce???Sunt profesionisti.



O experienta neplacuta am avut-o cu un site de renume(nu vreau ca sa-i fac publicitate) mi-am comandat vreo 2 trandafiri pe care mii doream tare mult ,dar mi-am cam luat teapa deoarece pe ambalaj scria ceva si cand au inflorit e altceva...Pe cand cei de la  Bulbi Romania  sunt trandafirii pe care i-am visat si au ajuns intr-o stare impecabila. Dupa ce am capatat incredere in calitatea produselor,am zis sa profit de reducerile de sezon si sa-mi iau cat mai multe flori ...care imi vor inflori in functie de anotimp.Imi place sa am tot timpul in gradinta parfum de florii sau coloristica.Iata ca am gasit la promotie pachet de lalele a cate 10 bulbi la numai 8lei unde puteti gasi diferite culori.Atat lalele sunt la promotie cat si alte flori,,narcise,crocusi ,trandafiri ,fritillaria..care acum este sezonul lor de plantare.
Toate produsele sunt de calitate superioara,astfel incat intreaga echipa e foarte implicata in cultivarea bulbilor si plantelor care sunt foarte atenti si studiaza in de aproape dezvoltarea lor.
Iar aceasta ocazie trebuie profitata.Nu mai stati pe ganduri.I-a ceia ce-ti doresti la un pret accesibil si in maxim 48h vei primi comanda.









22 de comentarii:

  1. Florile imi dau o dispozitie aparte, le iubesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. TRANDAFIRII PRINTRE FLORELE MELE PREFERATE,FRUMOS BLOG (SUBIECT) BRAVO ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac florile si de cate ori trec pe undeva unde se gasesc bulbi de flori, nu pot pleca cu mana goala. Cumpar si le duc mamei la tara, sa le puna in gradina. Ador primavara cand infloresc toate si miros fantastic.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iubesc florile,iar cu articolul acesta m-ai atins la suflet.

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos articol despre flori chiar asa e dau o senzatie aparte

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt superbe aceste flori, ce ma bucur ca am citit acest articol foarte interesant. O sa comand si eu pentru mama.

    RăspundețiȘtergere
  7. ador florile, am apartament si nu am posibilitatea sa am cate flori vreu eu ! SUNT SUPERBE, NU NUMAI TRANDAFIRII CI TOATE FLORILE !

    RăspundețiȘtergere
  8. serban alexandrina30 octombrie 2015 la 13:50

    sa nu uitam sa iubim niciodata florile

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit articolul, imediat ce am vazut ca este vorba despre flori si mai ales despre trandafirii mei dragi. De retinut numele site-ului!

    RăspundețiȘtergere
  10. florile sunt minunate

    RăspundețiȘtergere
  11. Ador trandafirii, in special cei rosii...galbeni.. albi..(in sfarsit, orice culoare) :-)

    RăspundețiȘtergere
  12. Va <3 multumim pentru comentarii , aprecieri si sprijin . Numai oamenii buni iubesc florile !

    RăspundețiȘtergere
  13. O saptamana mai buna va doresc !
    https://www.facebook.com/giorgio.antonio.73

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca era bine sa ne spui si de la ce site ai luat teapa, ca sa ne feresti si pe noi, ceilalti iubitori de flori de asta. Asa era corect...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag va spun ca nu am nimic de ascuns dar numai ca nu am vrut sa le fac publicitate....de la Covera.

      Ștergere