Pagini

joi, 15 octombrie 2015

Lenjerie cu Mos Craciun


UPDATE: Hi dear friends.

Nu prea sunt eu cu scrisul in engleza dar usor, usor imi voi face curaj.Am revenit cu acest update deoarece Mos Craciun a venit un pic mai devreme la mine ,pentru ca a vazut ce imi doream si nu a stat prea mult pe ganduri m-a recompensat cu cea mai frumoasa lenjerie.Azi am fost sunata de catre curier,nici nu stiam ca trebuia sa primesc un colet  si spre surprinderea mea a fost cea mai minunata surpriza pe care au reusit sa mi-o faca cei de la  Cumparamisim.ro.  Nu ezitati sa comandati si voi lenjeria dorita la un pret foarte mic ,cu numai 100 lei puteti sa va cumparati din categoria Lenjerii Mos Craciun lenjeria preferata ce sunt pe mai multe culori si imprimeuri si a doua zi ve-ti primi coletul.

Eu am fost placut surprinsa deoarece a fost sigilata,avand in interior un carton tare care fac ca aceste lenjerii sa stea intacte si cu acesta ocazie le poti face si cadou.Am mai primit lenjeri de pe alte site-uri dar intr-o punga,nimic mai mult...mi-a placut asa de mult incat nu ma induram s-o desfac.






Va place lenjeria mea???





Dragii mei bloggeri stiti cat de repede va trece aceasta perioada,stiti ca trebuie de acum incolo sa incepem cumparaturile si sa luam diferite obiecte ,aranjamente si decoratiuni pentru Craciun??? Eu una nici nu vreau sa ma gandesc la aceasta perioada,care va fi asa de aglomerata ,cat si acasa sunt multe lucruri de pregatit si nu se mai pune vorba de a merge prin magazine deoarece va fi foarte aglomerat si nu as vrea sa-mi pierd timpul stand ,asa ca aleg foarte frumos din fata laptopului ceea ce-mi doresc si sigur voi gasi.


Eu as vrea de aceasta data sa-mi comand o lenjerie cu Mos Craciun ca tot va veni aceasta perioada,dar nu voi merge la nici un magazin asa cum am mentionat si mai sus ,urasc foarte mult aglomeratia,m-am invatat sa primesc totul acasa.Asa ca am gasit ceea ce-mi doream la un pret foarte avantajos .O lenjerie 3D lux pentru pat dublu ce contine 4 piese cu Mos Craciun:cearceaf pat,cearceaf pilota si 2 fete de perna pe aceastea modelul poate fi incadrat diferit in functie de cum este taiat materialul.
Asa cum bine stiti inainte de utilizarea produselor e bine sa le spalam,fie ca e o lenjerie de pat ,fie ca e un pulover sau un tricou e bine ca sa le clatim mai ales imbracamintea deoarece acestea au mai fost probate si de catre alte persoane si e bine sa fie curate.Asa vom proceda si in cazul lenjeriilor de pat,ele pot fi spalate la 30C ,a nu se folosi inalbitori(daca e lenjerie colorata) deoarece se poate strica si nu va mai fi ca la inceput,exceptie fac lenjeriile albe ,se pot calca la maxim 130 C.
Asa ca pe site-ul Cumparamisim.ro am gasit ceea ce cautam de ceva vreme,pe cand pe alte site-uri inca nu sunt,aici puteti gasi diferite modele cu Mos Craciun care le puteti face cadou unei persoane dragi sau chiar pentru tine,pentru asternutul tau care are nevoie de o lenjerie nou si aceaste vor fi cele mai potrivite.


 Ce parere aveti de aceste lenjerii va plac??? Nu ratati o asa oferta.



7 comentarii:

  1. Sunt superbe aceste lenjerii! Iar postarea ta a venit la fix ca sa avem timp sa le comandam pana de sarbatori cand, poate, nu ar mai fi in stoc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac tare mult .Sa stiti ca la acelasi lucru m-am gandit si eu si nu ar strica niciodata o astfel de lenjerie...

      Ștergere
  2. Gabriela Balasa Matei17 octombrie 2015 la 11:15

    Sunt minunate!!! Ma simt un copil care il asteapta pe Mos craciun!

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt foarte frumoase ,ma gandesc ca daca as avea o lenjerie ca aceasta cu mos craciun ,cred ca in fiecare noapte as visa la cadouri :0 ,oare ce mi-ar aduce mosu ! :)superbe ,sa ai un somnic de vis ,cu vise frumoase ca de poveste

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac mult,aduc armonia sarbatorilor in casa !

    RăspundețiȘtergere

  5. sunt foarte interesante, imi plac mult

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate imprimeurile pe aceasta tema a sarbatorilor de iarna sant sugestive,si nu numai ca ar arata bine pe patul meu dar sant o idee buna de cadouri de Craciun.

    RăspundețiȘtergere