Pagini

miercuri, 21 octombrie 2015

Momentul meu pe care l-as repeta cu drag...

De cand ma stiu mi-au placut plimbarile,nu conteaza ca ies in oras ,ca ies in parc imi place sa vad tot timpul lucruri noi,oamenii noi si nu in ultimul rand locatii.Dar mai mult ca toate imi plac plimbarile in aer liber spre exemplu o iesire la munte ,le ador dar nici marea nu este mai prejos.Din pacate anul acesta nu a fost un moment prea ok atunci cand am fost plecati in mini-vacanta la mare dar cu toate acestea am incercat sa trecem peste acele momente si sa fim noi cei care ne distram si faceam orice era posibil.

As vrea tare mult sa va spun unul din momentele mele cele mai placute si cele care nu le voi putea uita prea curand.Anul trecut cred ca majoritatea dintre voi ati citit sau stiti ca am fost miresica si cu toate ca nunta a fost unul din cele mai frumoase clipe pe care le poti trai odata in viata si luna de miere pe care ne-am organizat-o dupa terminarea nunti.Din cate am observat tineretul in ziua de azi nu-si mai fac timp pentru ei,pentru a avea un pic de intimitate ,pentru a fi liberi si a se intoarce cu forte proaspete,din cazurile pe care le stiu dupa terminarea nuntii fiecare isi face un plan pentru construirea unei case,pentru a-si deschide un magazin sau pentru a investii in altceva ca banii aceia sa fie blocati intr-o parte si sa nu se cheltuie anapoda.Ei bine noi chiar daca am scos la nunta o suma frumusica nu am putut sa stam acasa si ne-am dus in plimbare cateva zile nu o luna asa cum este traditia.

Intr-o luna poti vedea multe locuri,multe persoane si la randul tau sa cunosti traditiile si obiceiurile acelui loc.Dar cum proaspetii casatoriti au un buget si dupa el se incadreaza sa isi atinga scopul si locatia unde se vor caza.Noi am visat la aceste clipe petrecute in doi,dupa atata stres agitatie si alergatura cred ca meritam cu totii un loc odihnitor si romantic asa cum visam din totdeauna.Poate ca unii viseaza la o vacanta exotica ,locatie necunoscuta si numai de ei cunoscuta,un loc foarte aglomerat dar in acelasi timp romantic si alte destinatii in care sa statii numai la soare si sa beti racoritoare.Dar fiecare isi face vacanta dupa cum am mentionat mai sus in functie de buget si preferinte.

Ei bine noi nu ne-am ales o destinatie exotica,nici foarte aglomerata am ales sa cunoastem cat de cat tara in care traim si peisajele ,istoria pe care multi nu o stiu.Am ales un traseu foarte cunoscut si nu era chiar asa de aglomerata.Braila-Sf. Gheorghe -Miercurea Ciuc -Gheorgheni -Lacu Rosu- Piatra Neamt-Bacau -Focsani-Braila.Pare un traseu destul de frumos si cu multe amintiri .Chiar daca drumul este un foarte lung ai ce vizita ,ai ce vedea.

Tin minte ca in prima zi am fost la Lacul Sf Ana singurul lac vulcaninc din Romania,situat in masivul Ciomatu din judetul Harghita,unde am ajuns aproape pe-n serate.Traseul a fost unul foarte lung si am mai avut si alte popasuri ,la o altitudine de aproximativ 950 in toiul verii deja simteai frigul care se lasa peste padurea plina de brazi inalti.Peisajul erau unul extraordinar de frumos,cata liniste si cata verdeata puteai vedea ..era desprins parca dintr-o poveste.Dar cu toate acestea pozele ieseau bestiale.. pentru ca apa in contrast cu razele soarelui si verdele oferit de natura iar tu un personaj mic,parca era ceva de nedescris...nici nu am cuvinte cat de frumos si splendid a fost acele momente petrecute acolo.



 Ne-am cazat in cele din urma la o pensiune in Baile Tusnad,nu a fost ea pe gustul nostru dar cu toate acestea am ramas cu frumoase amintiri care au ramas amprentate in mintea noastra si nu le vom putea uita asa usor.O noua zi incepea iar frigul diminetii si ceata densa,nu ne putea opri din planul nostru. Am poposit la un alt lac si foarte cunoscut Lacul Rosu -Cheile Bicazului...un traseu serpuit care aveai de urcat la o altitudine de aproximativ 1000m ,din fericire nu am avut probleme de sanatate si m-am simtit chiar foarte bine,fata de alte persoane.Ma bucur tare mult ca am gasit un hotel de 3*** unde ne-am si cazat.Aici ne-am petrecut toata ziua,urcand pe trasee montane ,plimbandu-ne cu barca si admirand peisajul care era foarte linistitor,dor ciripitul pasarelelor se auzea si apa suerand..Ce putea sa fie mai frumos atunci cand ai langa tine persoana iubita???


In zilele ce urmau sa vina la fel am vizitat si usor usor ne lasam in jos...catre Braila.Daca ar fi dupa mine v-as povesti pas cu pas toate intamplarile si experientele de care am avut parte dar ma gandesc sa nu va plictisesc prea mult cu articolele acestea lungi.Ai vrea  impartasesti si tu momentul tau  pe care nu-l poti uita si care iti aduce aminte de ceva placut???Atunci nu uita ca poti intra si tu pe site-ul de mai sus si-l poti impartasi alaturi de ceilalti concurenti.
In toata aceasta perioada de plimbare am avut alaturi de mine ,persoana care m-a facut sa ma simt extraordinar de bine si fericita in acelasi timp(sper ca de-acum incolo tot asa sa fi) si prietenii cu care am plecat,pentru ca stitii si voi cum este atunci cand nu ai transport.Nu te poti descurca si parca ajungi mai greu la destinatie pe cand cu propria masina poti face ce vrei.Dar nu am uitat singurul moment de rasfat cu Cremosso ...intotdeauna mi-au fost alaturi si m-au ajutat in alimentatia mea.
          
Astept cu nerbadare sa-ti citesc momentul de care nu te poti satura nici in ruptul capului...

13 comentarii:

  1. Ce frumos, cu siguranta este un traseu superb :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi asa dori sa pot ajuge si eu acolo.Cred ca este un loc foarte frumos si pitoresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un loc foarte frumos,linistitor..si tot odata un peisaj de vis cu aer curat...e si pacat sa plecam in alte tarii

      Ștergere
  3. Momente superbe alături de cel drag in locuri de vis, este ceea ce îmi doresc si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off..as repeta aceste momente la nesfarsit..numai ca timpul trece fara ca noi sa bagam de seama si ne lasam pe noi pentru a face diferite lucruri in casa.

      Ștergere
  4. Frumos articol si frumoase locuri (de poveste) ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi place mult sa ma plimb, sa vad locuri noi, sa am experiente noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca tuturor le place acest lucru,numai ca nu prea putem totii sa plecam si sa ne facem timp pentru noi.

      Ștergere
  6. ati ales un traseu foarte frumos si pitoresc. tara noastra este minunata si ar fi bine pentru toti sa o cunoasca cu adevarat

    RăspundețiȘtergere