Pagini

joi, 29 octombrie 2015

Parfumurile bio

Dragilor cred ca ati auzit cu totii sau ati vazut si voi ca sunt mai peste tot produse bio.Acest lucru din punctul meu de vedere e ceva inbucurator,chiar daca sunt un pic cam scumpe dar nu riscam sa ne imbolnavim de la niste produse care au un miros puternic ,putem fi alergici si care dam aproape la fel pe ele.De vreo cativa ani (4-5 ani) produsele bio au inceput sa fie la mare cautare deoarece sunt facute din plante naturale si care au un miros placut de flori si numai de drag cumperi.

Acum un an si ceva am primit in dar un sapun natural facut in casa de o prietena,nu am crezut acestu lucru pana cand nu l-am primit.Iar acel moment cand l-am desfacut a fost ceva WOOW deoarece miroase a levantica care are un miros tare placut si puternic ,iar pielea era fina si foarte catifelata.Acel sapun l-am folosit cu mare drag.Cum acest produs a fost realizat asa sunt si parfumurile care sunt putin mai periculoase decat cele traditionale care contin tot felul de balsamuri ,etanol,benzil si alte elemente care nu sunt benefice pentru noi.De la majoritatea putem face urticarie ,depigmentari si chiar dureri de cap,ameteala sau stari de voma de aceia e bine sa testam sau sa stim mai exact din ce ingrediente este preparat.

Daca totusi vreti sa va protejati si sa nu va m-ai achizitionati toate aceste produse puteti trece la parfumurile eco care sunt foarte bune si sunt realizate din plante naturale si ecologice,ce sunt alcatuite din uleiuri esentiale pe baza de fructe,plante sau flori.Ele pot fi de diferite arome spre exemplu trandafir,levantica,orhidee ,santal,lamaie ,portocale la parfumuri iar pentru creme si sapunuri se poate folosi diverse combinatii pentru aspect si tot odata pentru piele catifelata si miros de durata. Totusi e recomandat utilizarea parfumurilor bio care  au ca  scop principal  reducerea pericolului la care se expune corpul uman.Nu trebuie sa trecem cu vederea peste acest lucru care e foarte important pentru noi si chiar daca dam un pic mai mult pe ele decat parfumurile traditionale acestea nu sunt daunatoare sau toxice.Nu contin coloranti sau conservanti.
Acum ceva timp mi-am comandat de pe un site foarte cunoscut de noi totii unde gasim tot felul de brand-uri si produse pentru toate buzunarele.Cred ca si voi ati comandat si ati fost foarte multumiti la fel ca si mine. Aoro.ro este mai mult decat un site deoarece aici gasiti tot felul de produse incepand de la cosmetice ,parfumuri,make-up,par si multe alte categorii  printre care  si produsele bio.Cunoasteti acest site  sau mai bine zis ati facut comanda la ei???Da eu am facut comanda si am fost foarte multumita de ceia ce am primit.Dar mai bine zis de produsele bio pe care le-am comandat printre care si un parfum natural cu miros de lavanda care il putem folosi amandoi,adica e unisex.Lavande Royal este un parfum versatil potrivit oricarui moment din viata fiind folosit atat dimineata cat si seara.
Parfumurile Roger Gallet dateaza inca din secolul XVIII .Fiind prima companie care a creeat sapunuri solide iar astazi pun la dispozitie produse cosmetice naturale in care nu veti gasi in compozitia lor parabeni ,silicon sau coloranti artificialii.
Acest parfum are o sticluta foarte delicata care are un mister ascuns in ea,are un miros placut de lavanda iar notele de varf fiind compunse din arome destul de vii de mandarina si portocala adaugandu-se vanilie delicioasa si mosc senzual care are o durabilitate destul de indelungata.
Sunt foarte multumita de acest parfum iar pe viitor voi fii foarte atenta la produsele pe care le voi utiliza.Pe cand acest site mi-a oferit incredere si siguranta ,pentru ca putem gasi parfumuri originale si cosmetice de la cele mai cunoscute branduri precum Hugo Boss, Lancome, Dolce Gabbana iar la parfumuri naturale Crabtree & Evelyn Lavera,L’Occitane,Weleda si chiar mai multe .

Mi-a atras in mod special atentia parfumurile Delarom care au un miros foarte placut si puternic de diferite ingrediente cum ar fi mandarina,vanilie ,caramel ,iasomie si nu in ultimul rand trandafir care il ador foarte mult si multe altele.Atat parfumurile cat si produsele din aceasta gama sunt 100% naturale si preturile pot varie in functie de produsul ales. Atunci cand vorbim de parfumuri naturale sau eco asa cum li se mai spune, acestea sunt cu adevarat deosebite deoarece se regasesc accente de fori  cu miros foarte placut.
Nici parfumurile din gama Melvita nu sunt mai prejos .Aici puteti gasi parfumuri ,deodorante,creme,sampon,balsam toate fiind preparate din produse naturale si cu diferite ingrediente.Parfumurile au un pret mai mult decat acceptabil si-l poate achizitiona oricine.V-am facut curiosi nu-i asa??Atunci va invit sa accesati si voi acel link si sa va convingeti de preturile care le au si nu in ultimul rand sa va comandati ceia ce va place.







Acum va las si pe voi sa accesati acest site si sa-mi spuneti ce parere aveti dar  mai presus de toate as vrea sa stiu ce parere aveti voi de produsele bio???Le-ati folosit pana acum.???



30 de comentarii:

  1. Interesant articol,chiar m-ai facut curios.Succes pe mai departe

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador produsele cosmetice in special parfumurile si as fi incintata sa pot folosi parfumuri bio

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador aoro <3 pur și simplu este site ul meu preferat

    RăspundețiȘtergere
  4. Recunosc ca nu am mai folosit pana acum parfumuri bio insa cred ca ar fi o experienta frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Suna interesant sa folosesti parfumuri bio, mai ales daca esti predispus la alergii. Sunt tentat sa testez parfumiri bio.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place Aoro.ro , au preturi bune si gasesti multe oferte. Despre produsele bio, ce pot sa-ti spun e ca am incercat sa folosesc anumite produse pe care le-am gasit la preturi accesibile. Am folosit sapun cu esenta de trandafir si sampon pentru copii cu musetel.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un articol interesant, scris bine.Apreciez calitatea de bio a oricarui produs, inclusiv a parfumurilor.O sa vad si preturile, poate sotia este interesata !

    RăspundețiȘtergere
  8. Aoro.ro este site-ul la care apelez de fiecare data cand vreau sa-mi cumpar un parfum de la branduri renumite, preturile sunt foarte bune!
    Folosesc geluri de dus bio, parfumuri nu am incercat insa ma tenteaza :X

    http://be-beautifulll.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am folosit parfumuri bio pana acum dar o sa le incerc. Mersi

    RăspundețiȘtergere
  10. interesant,nu am folosit inca parfumuri bio dar mi-a placut ce am citit,voi incerca cu siguranta

    RăspundețiȘtergere
  11. interesant,nu am stiut prea mult despre aceste produse,mersi m-ai convins

    RăspundețiȘtergere
  12. Super!Aoro.ro are produse de calitate si preturi accesibile.

    RăspundețiȘtergere
  13. Interesant.merita incercate produsele bio

    RăspundețiȘtergere
  14. chiar m-ai facut curioasa si o sa incerc parfumurile bio

    RăspundețiȘtergere
  15. Interesant..la cat mai multe articole! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  16. merita incercate parfumurile bio

    RăspundețiȘtergere
  17. Am folosit produse naturale dar nu si parfumuri.chiar m-ai facut curioasa..in general sunt alergica la diferite lucruri deci si la mirosul unor parfumuri
    Un articol interesant!

    RăspundețiȘtergere
  18. Am folosit si folosesc produse naturale dar nu si parfumuri..Eu sunt alergica la unele lucruri deci si la unele parfumuri.
    Multumim pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  19. Interesant, dar produsele bio banuiesc ca expira mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu am folosit niciodata un parfum bio, dar cred ca o sa incerc unul sunt curioasa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
  21. N-am folosit produse bio, dar toate au un inceput

    RăspundețiȘtergere
  22. Super! Nu am folosit parfum bio, chiar m-ai facut curioasa! :-)

    RăspundețiȘtergere
  23. Interesanta expunere. Am facut si eu cateva comenzi pe aoro ... foarte seriosi si produsele foarte bune

    RăspundețiȘtergere
  24. Cunosc site-ul, au preturi bune si produse tentante.

    RăspundețiȘtergere