Pagini

joi, 5 noiembrie 2015

PC-ul si componentele lui

De multe ori am avut probleme cu laptopul.Dar inainte sa-mi cumpar laptop aveam un calculator cu unitate care mi se parea mult mai bun.Deoarece atunci cand mergeam sa-l duc la reparat duceam doar unitate pe cand laptopul daca ii se strica ceva greu se poate gasi acea piesa si mai trebuie sa astept nu stiu cat timp pentr a fi reparat.Dar cu toate acestea este mult mai usor de transportat,nu mai are atat de multe fire si il poti lua cu tine oriunde.
V-ati gandit oare vreodata la un scenariu ,intre unitatea centrala a unui PC si piesele acestuia?Sponsorii principali al acestui spectacol sunt:

Spectacolul incepe asa cum v-am spus si mai sus intr-o unitate centrala unde se afla placa de baza si celelalte componente care sunt foarte importante in functionare unui calculator.Daca o piesa nu merge ,el nu porneste si trebuie sa studiati fiecare zona in parte pana cand gasiti ''buba''.
In calitate de scenarist am de unde sa-mi aleg actori pentru ceia ce urmeaza,doar magazinul MarketOnline.ro ma poate ajuta in orice situatie.Exact am gasit si reduceri componente la preturi mai mult decat multumitoare.
Majoritatea actorilor au participat la un casting ,unde doar cativa au fost selectati si vor pune in practica ceia ce-au invatat printre acestea se numara placa de baza,procesorul,memoria RAM,placa video si actrita principala in aceasta piesa ,care nu putea sa lipseasca este sursa Fotron.

Placa de baza i-a prima cuvantul:- Eu sunt cea mai principala,eu coordonez cam totul pe aici.Fara mine voi nu puteti face nimic .Sunt ''pamantul'' care ''se planteaza '' si celelalte componente.
Procesorul suparat foc:-Eu dirijez celelalte dispozitive.Fara mine nu puteti functiona.Cand suntem mai multe facem treaba si mai buna.
Placa video,stand calma intra si ea in discutie:Fara mine nimeni nu ar juca.Si eu sunt la fel de importanta la fel ca si voi,viteza mea influentand in mare parte performanta sistemului.Daca sunt una de calitate foarte buna si calitatea a imaginii  reduc riscul afectiunilor oculare.
Recalcitrant intra in discutie RAM-ul: Eu memorez tot.Cu voi la un loc  face o treaba buna si foarte utila.Ma puteti contrazice???
Calma si linistita statea intr-o parte sursa .Dar spunandu-le pe un ton mai apasator:Fratii ,surorii ce tot aveti??? ca resurse e pentru toti,dar trebuie sa-mi promiteti ceva...Ca veti colabora.

Totul s-a linistit la un moment dat,nici musca nu se mai auzea.Dar asta nu inseamna ca nu va pot spune ca actrita principala are si pagina ei de facebook,pe numele sau producator surse.Veti putea vedea cu ochii vostri ceia ce poate sa faca o asemenea sursa.
Acest articol participa la SuperBlog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu