Pagini

vineri, 13 noiembrie 2015

Review kit produse Herbalife Skin

Acum câteva zile am primit spre testare câteva produse Herbalife Skin.Mi-a plăcut tare mult cum au fost ambalate, cu multa grija si multa migala.Va las imaginile pentru a va convinge si voi.Aceste produse sunt pentru ten, care este si va fi una din prioritățile mele.Atunci când avem un ten curat si îngrijit suntem priviți parca altfel, de aceia tenul trebuie sa fie tot timpul''perfect''.








In articolul de azi am sa va prezint produsele Herbalife Skin care am început sa le testez de câteva zile.Sunt într-o varianta mini dar foarte spornice cu rezultate vizibile chiar de la primele zile de la testare.Produsele conțin o formula unica cu vitaminele B3, C si E cu proprietăți reparatoare si anti oxidante. Rezultatele produselor sunt demonstrate prin teste clinice si vizibile in doar 7 zile. 

Setul conține :
  • Mini Loțiune de curățare cu efect calmant pe baza de Aloe 50ml
  • Mini Crema hidratanta pentru strălucire zilnica 15 ml
  • Mini Crema regeneratoare de noapte 15 ml
  • Pliculet Gel tonifiant pentru ochi 2 x 2ml
  • Pliculet Crema hidratanta pentru ochi 2 x 2ml 

Produsele arata foarte bine, mie îmi plac la nebunie.Au un miros plăcut si tenul meu chiar e foarte mulțumit.Pielea devine mai catifelata, mai neteda, mai strălucitoare si mai luminoasa in doar 7 zile.Nu conține parabeni.Aceste produse sunt perfecte pentru a le lua in călătorii, vacante.


Gel de curățare cu efect calmant pe baza de Aloe este un produs pe care l-as folosi întotdeauna.Ma declar foarte mulțumită.Fata de alte geluri de curățare acesta are un miros plăcut, e transparent si nu irita.Atunci când aplici acest gel nu vei simți acea senzație''de piele care strânge''.Folosesc doar o dată in zi acest produs, doar seara si după aceia ma dau cu crema regeneratoare pentru noapte.Am simiți ca îmi curata tenul in profunzime, îmi simt tenul mult mai luminat si curat.

Crema hidratanta pentru strălucirea zilnica o folosesc mereu cu aceeași pasiune.Îmi place foarte mult pentru ca îmi lasă piele catifelata si frumos mirositoare.Aceasta crema este destinata pentru toate tipurile de ten si poate fi folosita atât de femei cat si de bărbați.

Crema regeneratoare pentru noapte este asemănătoare cu cea de zi(la culoare) doar singurul lucru care difera la aceasta este ca se absoarbe mult mai repede si nu provoacă disconfort.Ajuta la hidratarea tenului pe timpul nopții iar dimineață ve-ți avea senzația ca este mult mai sănătos, catifelat si mai neted.

Pliculețele cele mici încă nu le-am folosit pana acum.Dar sunt sigura ca vor fi rezultate la fel de plăcute si uimitoare ca la celelalte produse care le-am testat.Ma bucur ca sunt astfel de produse pe care le putem testa si ne putem da seama daca ni se potrivește tenului nostru.La un preț foarte acceptabil puteți comanda si voi de aici si va puteți da seama daca vi se potrivește.Eu ma declar foarte mulțumită de produsele testate.

Voi ati testat aceste produse?Cum vi se par???

Pe curand...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu