Pagini

duminică, 8 noiembrie 2015

Jurnalul meu de calatorie- #jurnaldecalatorie

Tare mult aș vrea sa am un astfel de job.Sa fac ceea ce îmi place, sa vizitez destinațiile la care visam si pentru a cunoaște cat mai multa lume si obiceiuri.Si voi ați vrea un astfel de job work and travel ???Dar putem visa si cu ochii deschiși si sa ne imaginam ca suntem la locul dorit cu persoana iubita. De aceia aș vrea sa ajung in Franta, Italia, America si de ce nu China.Sunt o fire mai rebela si îmi place sa încerc orice, îmi place sa vad multe locuri, sa vizitez multe monumente istorice si de ce nu sa degust multe feluri de mâncare.Sa-mi cumpăr haine, sa fac multe poze si sa rămân cu amintiri plăcute.


Am ales Franta deoarece toată lumea si-ar dori sa ajungă aici.Multe persoane si-ar dori sa aibă un job aici.Am ales acest oraș pentru ca putem vizita Muzeul Luvru care este cel mai mare si care găzduiește foarte multe opere de arta precum cea a Mona Lisei si Venus di Milo.Disneyland este o stațiune de vacanta si recreere unde toți si-ar dori sa ajungă aici.Au parcuri si locuri de joaca destinate copiilor. Simbolul Parisului este Turnul Eiffel care are o construcție unica pe un schelet din otel care atrage in fiecare an mii de vizitatori.Acesta are trei nivele si o înălțime de 300 m.Peisajul de sus asupra întregului oraș e divin si nu se compara cu nimic. Champs-Elysess este bulevardul cel mai cunoscut din lume care este plin de restaurante de fițe, magazine de lux si baruri stilate.O noapte petrecuta aici va fi întotdeauna o frumoasă amintire.Ar fi o adevărată surpriza pentru mine si o mare placere daca aș avea un astfel de job, pentru ca toate visele mele ar deveni realitate.Cu toate ca soțul meu a fost acum câțiva ani aici s-ar întoarce cu aceeași placere pentru ca e un oraș foarte curat cu oameni civilizați si unde ești respectat.Parisul este si va rămâne in totdeauna orașul iubiri. Orașul este traversat de râul Sena care îl împarte in doua.
Sursa:ineditromania.ro

Sursa:Supereva.ro

Italia care are forma unei ''cizme'' poate fi vizitata pentru orașele bine dezvoltate, care ne-a uimit foarte mult cu moda si aici putem găsi multe haine de firma, genți, încălțăminte si multe altele.Pe lista preferințelor sunt trecute Milano, Geneva, Torino, Florența si Palermo.In Italia putem vizita Capela Sixtina care ne va uimi cu picturile in fresca de pe tavanul si pereții acesteia, care are o înălțime de aproximativ 20m si 40m lungime.Plafonul acesteia este in forma de bolta, pereții lateralii au cate 12 ferestre iar pardoseala are un mozaic policrom de marmura. Renumitul Colosseum care este un monument istoric vizitat de foarte multi turiști.Este cea mai impresionantă clădire a Imperiului Otoman. In Veneția putem sa ne plimbam cu vaporașul pe Canalul Grande care are o lungime de 4 km si este principalul ''bulevard'' care aprovizionează orașul cu diferite mărfuri.Daca ajungeți aici trebuie neapărat sa va plimbați pe Canalul Grande de la un capăt la celalalt, va rămâne cea mai frumoasă amintire.

Sursa:wikipedia
America este a treia tara de pe Glob in funcție de numărul de locuitori. Aceasta este împărțită in trei America Centrala, de Sud si de Nord.(SUA) Aici putem vizita destinații foarte cunoscute si numai la televizor văzute.Dar cu putina ambiție si curaj putem sa le vedem chiar si in realitate.Pe lista mea am trecut Washington care este un oraș cu o arhitectura foarte variata.Aici avem de vizitat celebra Casa Alba, cunoscuta si renumita Catedrala Națională si Monumentul lui Lincoln. Dar si Cascada Niagara care este cea mai frumoasă cascada din lume, atât ziua cat si seara vom rămâne foarte surprinși de viteza apei care cade in fiecare minut.Dar nici Las Vegas nu este mai prejos, este una dintre cele mai populate destinații turistice.Este considerat orașul luminilor.Marele Canion si Parcul Național Yellowstone mai sunt pe lista preferințelor.Dar știu ca timpul le va rezolva pe toate si într-o buna zi poate vom fi pe aceste meleaguri, unde vom face aceste circuite cu avionul.

China este cea mai mare tara de pe Glob si de aceia mi-aș dori tare mult sa cunosc acești oamenii, chiar daca nu ne vom înțelege printr-un dialog măcar prin gesturi si mimica.Putem vizita Marele Zid Chinezesc care este o construcție strategica de mii de km lungime.Dar si Orasul Interzis si Palatul de Vara ar fi de vizitat aici as fi foarte surprinsa de atatea frumusetii.



Pe site-ul CND Turism putem găsi o multitudine de oferte la prețuri foarte avantajoase chiar si pentru bugetul nostru.De aceea puteți cere diferite sugestii de călătorie si preț iar agenția va fi intotdeauna prietenul nostru de incredere.De aceea programul Work and Travel vine in ajutorul studenților care sunt la zi ,unde pot merge in diferite țării pentru a călători sau a lucra .Acesta este principalul scop de a familiariza studenții cu viața si cultura altor țării. Folositi hashtagul #jurnaldecalatorie pentru mai multe detalii.
Acest articol participa la Super Blog.

27 de comentarii:

  1. si eu imi doresc mult sa calatoresc macar in una din aceste destinatii <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Avramescu Evelina Mihaela
    Ce frumos ar fi !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb,am fost si la Paris,si la Roma,iar anul asta in Venetia,imi place tare mult sa calatoresc <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos,ce e mai placut decit a face o calatorie.

    RăspundețiȘtergere
  5. un articol foarte bun care puncteaza foarte bine cu privire la locurile de vizitat in aceste tari !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos . Mi-ar placea si mie sa calatorec.

    RăspundețiȘtergere
  7. Incepe cu Austria , nu exista tara mai frumoasa !

    RăspundețiȘtergere
  8. ce misto,cine nu ar vrea ,o asemenea calatorie (aventura) ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumoase destinatii!
    Mi-ar place sa vizitez aceste tari..eu am fost,am stat in Spania...in unele dintre aceste tari am fost doar in trecere.

    RăspundețiȘtergere
  10. superb ador calatoriile FB rafay daniela

    RăspundețiȘtergere
  11. mi-ar fi placut si mie sa intru intr-un astfel de program dar nu am stiut de el la momentul potrivit :(

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc mult pentru oferta mai mult decât generoasa prezentată de tine! Acum aud pentru prima data de aceasta agenție ,iti multumesc pentru pont si evident,ca împătimit al călătoriilor,am sa le studiez oferta pentruca M-ai facut extrem de curioasa! ! Te pup si inca odata iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Superb ... cine nu si-ar dori sa intre intr-un astfel de program ...

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte frumos articolul! Imi place si mie sa calatoresc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Orase frumoase cu multe obiective turistice deosebite si interesante

    RăspundețiȘtergere