Pagini

luni, 9 noiembrie 2015

O rochita roz asa cum e si viata mea

Acest articol este inspirat din fapte reale si trebuie tratat ca atare.Eu si prietena mea la o cafea stăteam de vorba despre anumite chestii, atât despre sărbătorile care vor urma cat si despre evenimentele din anul următor.Atunci cand vine vorba de a alege rochii de seara pentru un eveniment este foarte greu de ales mai ales ca sunt o multime de rochii frumoase.


Buna ziua, ma numesc Nicoleta si sunt mămica unui băiețel de 2 ani si 5 luni.Ceea ce vreau sa spun este ca de cele mai multe ori o dau in bara cu alegerea unei ținute de ocazii, mergeam pe ultima suta de metri tot timpul, fiind cu bebele după mine îmi era greu sa fac o alegere in rochiile de evenimente si tot timpul ma simțeam incompleta in ținuta pe care o purtam deoarece ma simțeam oarecum ciudat in ele, si îmi tot făceam impresia ca nu îmi sta bine, ca sunt prea grasa sau ca îmi ies colăcei in evidenta.Dar tot stand si cautând pe laptop site-uri de haine am găsit ceva ce ma incantat din prima vedere, o super rochița roz de ocazii speciale ma gândesc s-o comand mai ales ca se apropie nunta cumnatei mele si mai ales ca iubesc culoarea roz aceasta rochiță o ador si îmi doresc mult s-o am in garderoba mea deși iubesc aceasta culoare la nebunie din păcate nu am o rochiță roz in top dar asta sigur va fi.






Nu am știut ca este așa ușor sa găsești pe site LA FEMME așa frumusețe de rochii de seara, de acum înainte de aici îmi voi cumpăra mereu mai ales ca la toamna următoare eu si concubinul meu avem de gând sa băgăm actele, si in viitorul apropiat sa ne cununam.Si de aceea site acesta ma va salva de acum înainte rochița roz pentru mine este cea mai delicată si superba alegere si pur si simplu o ador chiar o vreau cu orice preț si iubitului meu ii place enorm de mult si ma încurajează in alegerea mea si știu sigur ca atunci când o voi purta la nunta cumnatei mele chiar eu voi fi in centrul atenției si nu ea..... asta așa ca pana acum ma simțeam inconfortabil in ținutele pe care la cumpăram cu o mana de bani si cu toate astea altele erau mai sexi, acum e rândul meu.Aceasta este rochița despre care am vorbit pana acum, cu bretele, ușor decoltata, si cu acea banda argintie pe care as potrivi-o cu o pereche de pantofi arginti si un plic roz de asemenea, as purta-o foarte lejer si daca as fi cu burtica pentru ca este lejera dar si foarte eleganta si speciala in același timp, si merge foarte bine purtata si la alte ocazii mai ales ca vin sărbătorile de iarna si combinata cu un palton, este o alegere perfecta pentru orice anotimp accesoristă cum trebuie este minunata si este feminina si se potrivește tuturor doamnelor si domnișoarelor ce vor să iasă in evidenta cu feminitatea lor.Si pot ieși foarte bine in evidenta si cu aceasta rochița lunga si pot fi sexi si fără a fi descoperite in unele parți ale corpului, pe mine una ma încântă, si ma va face feminina si ma va face sa ma simt bine si frumoasa pentru ca ma cucerit ce sa mai zic e perfecta vreau sa o am si o voi purta cu siguranță la momentele speciale din viata mea.

Ce ziceti de alegerea facuta??Voi preferati rochitele lungi sau scurte???Pe site sunt o multime de produse de unde va puteti alege ce va doriti.

20 de comentarii:

  1. Felicitari pentru alegere,imi place foarte mult,in principiu le prefer pe cele scurte

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna alegere!Imi plac atat culoarea cat si lungimea. Si eu prefer rochiile lungi,pe site chiar ai de unde alege!

    RăspundețiȘtergere
  3. cele mai tari haine de La Femme. le stiu de cativa ani buni si sunt foarte multumita. Rochita aleasa este superba. Am si eu una in genul asta dar pe negru. Am cumparat-o de pe La Femme

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa rochia!
    Eu port rochii mai scurte...medii. Sunt mica de statura si rochiile lungi nu prea ma avantajeaza :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Superba rochita! I mi place foarte mult! Si eu iubesc acest gen de rochite.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu mi as dori sa am o viata roz si o rochita superba ca aceasta.Inspirata alegere.

    RăspundețiȘtergere
  7. buna alegere :) eu prefer rochitele scurte,ma avantajeaza mai mult

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumoasa,eleganta,delicata,imi place foarte mult,s-o porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu preferam rochiile scurte dar datorita sarcini si aparitia varicelor in ultimul timp prefer pe cele lungi si culoarea roz ideala !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. O rochita de vis! Intru si eu acum pe site sa verific oferta, am nevoie pentru sarbatori. Multumesc pentru pont.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac rochiile, iar rozul este printre preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  12. Rochia e absolut superba! Eu prefer in general rochiile scurte si nu pentru ca as avea cele mai misto picioare, dar nu risc sa ma impiedic in ele. Intr-adevar pe siteul asta ai de unde alege.

    RăspundețiȘtergere
  13. Este superba rochita! Mi-ai dat o idee pentru Revelion.

    RăspundețiȘtergere
  14. un site unde gasesti rochii superbe,multumim pentru articol,pentru pont.

    RăspundețiȘtergere