Pagini

joi, 6 noiembrie 2014

Alege un stil de viata sanatos cu SportAddict

Update: 17 Noiembrie .Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul Sportaddict in saptamana 21 - 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!

Intr-un oras din ce in ce mai sufocat de numarul masinilor, cautarea mijloacelor alternative de circulatie a devenit, inainte de toate, o necesitate. Ideea mea este de a imbina utilul cu placutul cu sportul,plimbatul pe biciclete fitness magnetice.Pentru cea mai mare parte dintre noi bicicleta este un hobby la nivel de parc si absenta unei infrastructuri aferente, ma refer aici la piste decente pentru biciclete, creaza un disconfort in ceea ce priveste siguranta.
Sunt o persoana tanara de aproape 25de ani si sunt pasionat de tot ce implica sport, in special ciclism.Visez ca si la noi in tara mersul pe bicicleta sa nu mai fie privit ca un subiect tabu si ca in timp sa reusim sa exportam cultura ciclista.Si mai cred ca a merge pe bicicleta inseamna mai mult decat un hobby. Pentru unii este un mod de viata, de evadare din cotidian, de liniste si regasire, insa pentru majoritatea poate fi un mijloc la indemana de a economisi timp si bani.
Exercițiul fizic obținut din mersul pe bicicletă este în general asociat cu sănătatea și cu o stare de bine general.


Fitness-ul  are multiple intelesuri. Cele mai importante sunt:

1) mentinerea și imbunătătirea sănătătii;

2) tonifierea musculaturii;

3) pierderea kilogramelor în plus;

4) cresterea conditiei fizice

Fitness-ul cuprinde tot ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos și îngrijit. Începând cu alimentatia și continuând cu parcticarea sportului.
Si mai mi-am luat aceste casti de ski:

  1. Sistem de ventilatii reglabil
  2. Sistem de prindere a ochelarului de schi integrat
  3. Inchidere monomatica
  4. Interiorul este tratat anti alergic cu posibilitate de spalare
  5. Greutate 490g.
Insa fitness-ul nu are si nu va avea vreodata efecte negative asupra organismului uman.

Eu a profitat de ofertele Black Friday si mi-am achizitionat numai lucruri placute,cu folos si cu care ma mandresc va recomand si voua sa va aboneaza-ti la newsletter pentru a afla ofertele de Black Friday de la Sportaddict!

Un comentariu: