Pagini

vineri, 7 noiembrie 2014

Folie protectie pentru iPhone



Protejati-va iPhone-ul fara a sacrifica claritatea ecranului. Foliile de protectie Spigen Ultra Crystal sunt transparente, extrem de subtiri cu capacitate ridicata de transmitere a luminii, rezistente si flexibile.


Foliile Ultra Crystal nu afecteaza claritatea ecranului avand o duritate ridicata de 3H fara sa interfereze cu sensibilitatea Touch - Screen-ului.



Foliile Steinheil sunt folii de protectie iphone 6 ecran de inalta calitate fabricate in Japonia ce au in componenta un strat de imbunatatire a claritatii LCD-ului.Ultra Crystal este o folie ce nu afecteaza claritatea ecranului. Ultra Crystal are o suprafata dura, perfect transparenta, foarte rezistenta la zgarieturi. Ultra Fine este o folie de protectie cu aspect mat ce previne eficient aparitia reflexiilor, petelor si amprentelor pe ecran, dar prin comparatie cu celelalte folii Steinheil este mai putin clara . Ultra Optics este cea mai noua folie din gama Steinheil, previne aparitia reflexiilor si amprentelor pe ecran fara saafecteaza claritatea ecranului.


Ce tip de adeziv se foloseste in cazul acestor folii?
Pentru toate foliile de protectie Spigen se foloseste adeziv "uscat". Folia are un sistem de autolipire ce face ca aceasta sa stea foarte bine lipita, iar la indepartare sa nu lase nici o urma pe suprafata telefonului


Se pot refolosi aceste folii?
Nu. Deoarece folia are un sistem de autolipire la indepartare de pe suprafata telefonului este aproape imposibil sa o dezlipiti fara sa prindeti macar un firisor de praf sau mizerie pe partea autoadeziva.


Cum indepartez folia?
Impingeti folia la unul din colturi pentru a o desprinde un pic, prindeti si apoi trageti cu grija pana se desprinde in totalitate.


FoliileSteinheil lasa reziduuri pe dispozitiv la indepartare?
Nu, toate foliile de protectie Stenheil folosesc adeziv special siliconic ce nu lasa absolut nicio urma pe dispozitiv.








Factura de energie electrica este o povara?V-ati saturat sa schimbati frecvent sistemul de iluminat fie ca nu mai functioneaza sau se arde un bec?Faceti o schimbare inlocuind becurile ineficiente cu tehnlogia LED. Foarte eficiente, durabile si ecologice, LED-urile au deschis o lume complet noua de posibilitati pentru iluminat.


Acum este momentul potrivit sa folositi becurile LED MyTool.


A mai lucrat cu ei si produsele mi-au ajuns destul de repede,pe transport nu a fost asa de mult puteti vizualiza si voi in tabelul urmator:

Un comentariu: