Pagini

miercuri, 26 noiembrie 2014

Setul perfect de la Pamatuf.ro

Vine iarna si tot odata si sarbatorile !!!Un prilej minunat de a ne intalnii cu familia, sa petrecem si ne putem deconecta de la activitaile de zi cu zi .Pentru unii iesirile in oras patinuar ,pub ,cofetari e un mod de relaxare mai util,dar macar in timpul sarbatorilor, cele de iarna in general,putem pleca un week.end la munte,pentru distractie ,pentru socializare, daca plecam in grup si pe viitor vor ramane amintiri placute, la care o sa ne amintim cu bucurie.
Cum bine cunoasteti sarbatorile de iarna incep cu Mos Nicolae  care este ocrotitorul copiilor şi apărător al credinţei ortodoxe.Cand ninge pe data de 6 decembrie se spune că Moşul isi scutură barba şi iarna poate să înceapa.
Mos Nicolae imparte ca si, Mos Craciun daruri.
Pe aceasta data sarbatorim, ziua numelui a bunicului si varului si cum nu pot sa ma duc cu ceva de 2lei la ei am zis sa le cumpar cate ceva de pe Pamatuf.ro.

Site.ul Pamatuf.ro m-a surprins de produsele care le au,incepand cu gama produselor inainte de ras ,gama produselor pentru ras si produsele dupa ras,categoriile fiind bine selectate si la subiect ,produsele sunt bine detaliate care apreciez foarte mult acest lucru si nu in ultimul rand am fost multumita rapiditatea de care dau dovada ,produsele au ajuns la termen,care eu ma gandeam ca va intarzia,si cu acesta ocazie tin sa le multumesc.

Bunicului i-am ales acest pamatuf ,el este obisnuit cu barbieritul clasic ,asa e invatat si nu am cum sa il dezlipeasca de el.Ii trebuia unul nou pentru ca vazusem ca celalat se tocise si incepuse sa ii cada ''parul''.
Banda de par naturala care este facut de masina speciala , iar firele de par sunt flexibile.Culorile pot varia de la alb pana la cele mai inchise iar manerul este din lemn.Pentru a fi un cadou mai frumos bunicului ii mai trebuia si un bol ca sa poata folosi pamatuful,si barberitul poate sa fie gata.Pamatuful ridica firele de barba astfel incat spuma poate fii aplicata mult mai usor pe toata suprafata fetei.
Am ales acest bol de portelan cu un sapun de aloe vera ,care calmeaza si improspateaza pielea.
Si nu in ultimul rand i.am cumparat si varului meu un set Proraso clasic, care se va bucura tare mult .
Setul contine: pamatuful de barbierit care nu lipseste,(dar sigur nu-l va folosi pentru ca nu e obisnuit,dar cred ca il va da bunicului)
- crema de barbierit Proraso ,care ii place tare mult si am vazut ca mai avea putina,si sigur se va place
- crema pre-barbierit Proraso,care se da inaintea barbieritului si pregatirea'' teritoriului'' in vederea unui barbierit fin si de calitate si inmoaie firele de de pe barba..
- lotiune dupa ras crema ,dupa barbierit clatiti foarte bine fata cu apa rece. Apa rece inchide porii. Aplicati pe urma un after shave lotiune sau balsam, dupa preferintele fiecariua
- oglinda care fara ea nu se poate incepe procesul pentru barbierit.
Asadar pentru a oferi un cadou minunat persoanelor dragi(var,nepot,unchi,cumnat ,sot,bunic) va recomand cu incredere Pamatuf.ro care puteti gasi tot ce vreti,pe toate gusturile si in limita posibilitatilor.

Voi ce cadouri v-ati hotarat sa achizitionati?

4 comentarii: