Pagini

duminică, 16 noiembrie 2014

Asociatia ''Salveaza o inima'' are nevoie de noi

Asociatia “SALVEAZA O INIMA
Înființată in anul 2012 asociația  isi doreste să reunească un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta in campanii si proiecte și astfel împreună să atingem scopul final de lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună.

Asociatia isi propune sa realizeze urmatoarele:
Promovarea proiectelor si programelor care contribuie la dezvoltarea si imbunatatirea practicilor din domeniul social.
- Efectuarea de donatii in bani sau in natura pentru promovarea obiectivelor Asociatiei.
- Promovarea scopului “”SALVEAZA O INIMA”” prin mass-media, TV, toate formele de marketing posibile atat directe cat si indirecte.
- Organizarea de evenimente caritabile, spectacole, dineuri etc.
- Dobandirea, detinerea de orice proprietate imobiliara, vinderea, administrarea, inchirierea, ipotecarea, construirea, modificarea de cladiri sau ateliere, sa le foloseasca in orice alt fel, in scopul realizarii obiectivului Asociatiei.
- Desfasurarea de campanii publicitare de promovare a diverselor probleme ale copiilor, sanatate, handicap, saracie, si strangerea de fonduri pentru activitatea Asociatiei.

Aceasta Asociatie este cat se poate de transparenta, la baza ei fiind 3 membri fondatori, care nu doresc altceva decat sa ajute copiii aflati in dificultate.


Asociatia “”SALVEAZA O INIMA “”este dornica sa primeasca noi membri in echipa, membri dornici sa ajute si ei la randul lor copiii aflati in dificultate

Ce ti-ar lipsi dacă nu ai vedea???


Nume: Rares si Ianis sunt 2 copii minunati care trebuie ajutati.

Miracolul suprem al vieții este primul contact vizual dintre mamă si bebelușul său; nu și pentru gemenii născuti prematur, Yanis și Rareș, care au suferit arderea totală a retinei din cauza neglijenței medicilor.
În urma mai multor controale, diagnosticul final este retinopatie de prematuritate stagiile 4 și 5 și numai o clinică din Statele Unite ale Americii le mai poate reda vederea micuților.
Sarcina fiind prematură, copiii au fost nevoiți să stea 43 de zile în incubator. În tot acest timp, din cauza neglijenței medicilor care trebuiau să aibă grijă de micuți, căldura incubatorului a fost mărită, însă ochii gemenilor nu au fost protejați, provocându-le arderea totală a retinei.
Până la operație, primul hop pe care trebuie să-l treacă familia micuților este controlul pe care-l vor face gemenii în Roma, la Clinica Casa di Cura San Domenico. “Un singur control costă 550 de Euro plus transport și celelalte cheltuieli pentru micuți, suma de care avem nevoie este aproximativ 2000 și ceva de euro.

Cred ca merita sa ajutam acesti micuti,sa vada lumina zilei,sa se bucure de zambetul parintilor,de tot ce e frumos in jurul lor.
Oameni buni cum am iesit la vot mii de oameni,pentru a ne alege viitorul presedinte,asa putem iesi si aici in strada pentru a adunca banutii pentru acesti micuti pentru a vedea...sa poata avea si ei o viata normala.
Pentru fiecare donatie de minim 10 lei fiecare donator primeste reduceri intre 2.5%-15% la 16 magazine online.

Donațiile pot fi făcute pe platforma de donații online a Asociației, http://salveazaoinima.ro/campaigns/ianis-si-rares/ sau în contul bancar
Cont RON: RO14RNCB0047127259210004
Cont EURO: RO68RNCB0047127259210002


Cont USD: RO41RNCB0047127259210003

Cod SWIFT: RNCB - Sucursala Proprietară Botoșani-Trusești.

”0760.517.890-Flavia Lionte-mama gemenilor.

Un comentariu: