Pagini

marți, 11 noiembrie 2014

Produsele naturiste Vegis



Update: 15 Noiembrie .Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul Vegis in saptamana 21 - 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!


Produsele bio naturiste Vegis sunt compuse strict din plante si din ingrediente organice, care nu au fost modificate genetic.Aceste produse, fie că sunt alimente bio, produse cosmetice bio, de ingrijire bio, de curatenie bio sau suplimente nutritive, reprezintă cea mai nouă tendintă în ceea ce priveste modul de a trăi sănătos.

Ceaiul din coji de nuci poate fi folosit pentru calmarea tusei, infuzia de flori de tei pentru insomnie, propolisul pentru întărirea sistemului imunitar. Acestea sunt doar câteva dintre remediile naturiste uşor de folosit, dar şi mai ieftine decat medicamentele clasice. 


Ce boli tratează produsele naturiste

Produsele naturiste sunt destinate unei game largi de afecţiuni, de la acnee, amigdalita sau alcoolism, până la astm bronşic, tuberculoză, diabet, epilepsie sau chiar cancer.Cele mai căutate medicamente naturiste sunt cele pentru stomac şi pentru diabet.

Este o miere de culoare aurie deschisă, limpede, transparentă, cu gust fin, delicat, absolut delicios. Dintre toate tipurile de miere, este cea mai bogată în fructoză, motiv pentru care cristalizează greu. Mierea de salcâm crește pofta de mâncare și ameliorează problemele gastro-intestinale. Pentru că nu modifică gustul si aroma băuturilor, este un foarte bun îndulcitor.











Mierea este o sursă de sănătate pentru organism, mai ales dacă nu e prelucrată industrial. Aceasta pentru că, dacă este încălzită până la temperaturi de fierbere, mierea își pierde o mare parte din proprietățile terapeutice. Un astfel de tip de miere se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus raportul fructoză/glucoză.



Se aplica de 2 pri pe saptamana la radacina parului, prin masare, lasand sa actioneze 3-4 minute. Se clateste, apoi se repeta operatiunea.

















In România magazinele alimentare bio sunt în dezvoltare, fiind căutate tot mai des. Industria agricolă bio se supune unei legislații speciale pentru certificare. Motivul este constientizarea efectelor nocive pe care îl au îngrăsămintele chimice si insecticidele asupra organismului uman dealungul anilor.

În Germania, industria bio-organică este foarte dezvoltată, existând lanturi de magazine-supermarket în care se pot procura astfel de produse eficiente pentru sănătate.



Sediu Social: Str. Muresenilor Nr. 14, Brasov, Cod 500030


Tel vanzari online: 0752.441.442

Program: Luni-Vineri 8.30 - 16.30
Sambata si Duminica suntem in natura!


E-mail: contact@vegis.ro , vanzari@vegis.ro



Eforturile dumneavoastra de mentinere a sanatatii pot da roade cu usurinta in urma unui stil de viata armonios. In acest sens este recomandat sa adoptati o dieta echilibrata cu un continut bogat de fructe si legume proaspete si o cantitate suficienta de apa. De asemenea nu uitati segmentul activitatilor fizice (chiar si mersul de jos). Un rol deosebit il are abordarea vietii cu o atitudine calma si pozitiva. Gandurile pozitive ajuta mereu la regenerarea si intarirea organismului precum si la regasirea tonusului psihic, in timp ce atitudinile negative va afecteaza sanatatea.




Aboneaza-te la Newsletterul Vegis pentru a fi la curent cu super ofertele de Black Friday!

5 comentarii: