Pagini

duminică, 9 noiembrie 2014

”Macaulay Culkin, copilul din Home Alone, a murit”. Știrea care a șocat întreaga planetă

Macaulay Carson Culkin (născut 26 august 1980) este un actor și muzician american. A devenit cunoscut datorită personajului Kevin McCallister din Singur Acasă și Singur Acasă 2: Pierdut în New York, devenind unul dintre cei mai de succes tineri actori după Shirley Temple. Bun prieten cu Michael Jackson, Macaulay Culkin a apărut în videoclipul piesei Black or White


La 8 ani apare in filmele „Rocket Gibraltar” si „See You in the Morning” care l-au inclus in exclusivista categorie de copii-actori recenzati favorabili de publicatiile The New Yorker si The New York Times. La 9 ani tanarul actor aproape l-a eclipsat in performanta pe John Candy in „Uncle Buck”(sirul de intrebari puse la foc automat si stilul impasibil fiind cea mai amuzanta scena)In 1990, regizorul Chris Columbus l-a ales pe Culkin in cele din urma dintre alti 200 de cantidati pentru rolul „Kevin McCallister” in „Home Alone”. Filmul a avut incasari de 285 de milioane de dolari numai in America, si i-a adus statutul de cel mai mare star de filme al vremii. Urmatorul proiect s-a numit „My Girl” in 1991 in care a jucat rolul unui baiat alergic la orice, starnind multe controverse. In 1992 a iesit pe piata „Home Alone 2:Lost in New York” iar in urmatorul an „The Good Son” ca urmare a negocierilor purtate de tatal, manager-ul si impresarul a primit primul sau personaj negativ, de un demon criminal numit Harry.
In 1994 un sir de succese „The Pagemaster” „Getting Even with Dad” si „Richie Rich” i-au bagat 8 milioane de dolari in buzunar, onorariu record pentru un actor de varsta sa. In 1995 parintii sai, care nu erau dealtfel casatoriti, se separa si incep o batalie prin tribunale pentru custodia si averea lui Mack. Acesta alege sa nu mai apare in filme pana la solutionarea cazului, in aprilie 1997 cand tatal are castig de cauza.
In 1998 Culkin se casatoreste cu actrita Rachel Miner, dar divorteaza in 2000, pentru ca ea vroia sa-si intemeieze o familie iar el sa-si reia cariera de actor. Dupa o pauza de opt ani, apare pe scena in 2001 intr-o piesa de teatru londoneza „Madame Melville” si il joaca in 2003 pe Michael Alig in „Party Monster”.In 1998 Culkin se casatoreste cu actrita Rachel Miner, dar divorteaza in 2000, pentru ca ea vroia sa-si intemeieze o familie iar el sa-si reia cariera de actor. Dupa o pauza de opt ani, apare pe scena in 2001 intr-o piesa de teatru londoneza „Madame Melville” si il joaca in 2003 pe Michael Alig in „Party Monster”.





Macaulay Culkin a murit!" - este titlul care a socat intreaga Planeta. Cu toate acestea, zvonurile online privind presupusul deces al actorului în vârstă de 34 de ani s-au dovedit a fi o farsă, informează hollywoodreporter.com.

Aceste zvonuri au început să circule în mediul online joi. Mai mulţi utilizatori ai platformei Twitter au postat chiar condoleanţe, presupunând că informaţia privind decesul actorului este adevărată.



Este a doua oara anul acesta cand Macaulay Culkin, in varsta de 34 de ani, a fost victima unei astfel de farse, dupa o situatie similara petrecuta in luna aprilie.

Trupa lui Culkin a sustinut sambata un concert in orasul Belmont, in cadrul evenimentului Fun Fun Fun Fest.





4 comentarii: