Pagini

joi, 6 noiembrie 2014

Concert trupa Byron

Cu venirea sarbatorilor de iarna,cred ca toti ne pregatim, de tot ce trebuie, eu ma pregatesc sa ma duc la concertul celor de la Byron care vin in Cluj pe data de 2 decembrie,marti, ei vor sustine la Teatrul National din Cluj concertul „Electric Marching Band” unde vor avea  alaturi Fanfara Militara a garnizoanei Bistrita si corul de eleviExcelsior.
Deoarece trupa Byron serbeaza 8 ani de activitate merita sa veniti biletele sunt acceptabile pentru toate buzunarele si se pot cumpara pana pe data de 20 noiembrie inclusiv, pretul biletelor in presale este de 25 lei (categoria II), 35 lei (categoria I) si 50 lei (Premium). Dupa aceasta data si la intrare, biletele vor costa 30 lei (cat. II), 45 lei (cat. I) si 60 lei (Premium).
Biletele la concert s-au pus in vanzare prin www.biletmaster.ro siwww.iabilet.ro, acestea fiind disponibile si in reteaua magazinelor UMAN, Senia si agentiile Perfect Tour.



Haideti asadar pe 2 decembrie la Teatrul National Cluj, incepand cu ora 20:00, sa asistati la un concert deosebit Byron.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu