Prajitura Alba ca zapada
Ingrediente foi:- 6 lg ulei-12 lg lapte
- 3 oua
- 6 lg zahar
- o lingurita bicarbonat stins cu otet
- faina cat cuprinde,
Ingrediente crema:
- 200 grame ciocolata,
- 2 linguri cacao,
- un pahar lapte,
- 250 g unt,
- 250 g zahar,
- 5 oua,
- 2 linguri faina,
Mod de preparare:
Se mixeaza ouăle cu zaharul, uleiul, laptele, bicarbonatul stins si faina, se imparte aluatul in 6 si se coc foi pe dosul tavii in cuptorul incins.
Se mixeaza ouăle cu zaharul, laptele, faina si cacaua si se pun la fiert. Cand este suficient de încinsa se pune si ciocolata, iar cand crema se ingroasa suficient se stinge focul si se pune untul.
Se umplu foile cu crema de ciocolata si se da prajitura la rece pana a doua zi cand se taie si se poate servi.
mj-ai facut o pofta de as manca acum o tava intreaga :(
RăspundețiȘtergere