Pagini

miercuri, 12 noiembrie 2014

Epilarea definitivă – de la tendințe la practică

Update: 15 Noiembrie .Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul SILK'N in saptamana 21 - 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!


Dragelor,astazi am sa va vorbesc despre epilare....
Multe femei viseaza sa scape de parul nedorit pentru totdeauna, pocnind din degete. Tehnologia ne aduce destul de aproape de acest vis...prin  IPL.Ce credeti ca inseamna IPL?

Epilarea definitiva cu IPL este o realitate cu care trebuie sa ne obisnuim dar sa o si acceptam. DE CE?

Silk'n SensEpil este un dispozitiv personal, pe baza de energie, care permite depilarea definitiva, fiind bazat pe tehnologia Home Pulsed Light (HPL).

Haideti sa ne amintim de metodele cunoscute in Romania, mai vechi si mai noi:
• Raderea cu lama sau cu crema....oare mai aplica cineva aceasta metoda veche care are atat de multe dezavantaje?
• Ceara ...care lasa urme si este dureroasa si ...nu, nu o doreste nimeni!
• Laserul sau electroliza; da, metode mai noi, dar cu cateva semne de intrebare asupra urmarilor in timp.
IPL sau Lumina Intens Pulsata este ultima metoda aparuta la noi despre care putem afirma ca nu este un tratament invaziv, este executat cu precizie chirurgicala, reactioneaza repede in timp, acopera o mai mare suprafata a corpului doar intr-o singura sedinta.

Daca te intrebi care ar fi costurile acestui tratament sau daca este prea scump, nu-ti face griji, deoarece de-a lungul timpului a devenit un produs accesibil tuturor si oricum merita. Nu conteaza daca esti barbat sau femeie si doresti sa scapi de parul nedorit, tehnologia cu IPL iti va aduce zambetul pe buze. Exploreaza minunile pe care ti le ofera tratamentul IPL si ofera-ti o viata plina de placere.

SILK'N VA POATE SALVA

Silk'n SensEpil, produs de Home Skinovation, este unul dintre cele mai performante aparate din industria cosmetica, aducand rezultate eficiente, simple si exceptionale, la un cost redus, in confortul locuintei dvs., folosind tehnologia pe baza de impuls luminos. Cu peste 3 ani de experienta si un numar din ce in ce mai mare de utilizatori in intreaga lume, Silk'n SensEpil este considerat unul dintre cele mai bine vandutedispozitive, de o valoare inestimabila pentru dvs., care va ajuta sa va pastrati frumusetea. Folosind SensEpil, veti ajunge la o depilare definitiva comoda, pe tot parcursul lunilor de vara.
Timpul inseamna bani! Putand acoperi o suprafata foarte mare, SensEpil va economiseste timpul pretios!
SensEpil reprezinta tratamentul cel mai rapid de pe piata cosmetica. Zona pe care doriti sa o epilati este 6 ori mai mare decat cea tratata de depilatoarele ce pot fi folosite acasa. Cand este vorba despre zona picioarelor, de exemplu, se poate economisi foarte mult timp, tratamentul durand doar 10 minute. Si, cel mai important, nu trebuie sa asteptati prea mult ca aparatul sa se incarce sau sa emita impulsul luminos, permitand un tratament extrem de rapid.








Silk'n SensEpil este cea mai inteligenta alegere din punct de vedere financiar. Este achizitionat o singura data, la pretul de $499, iar posibilitatea de a inlocui cartusul ofera o perioada indelungata in care aparatul poate fi folosit si rezultate durabile.



Adio epilarii cu ceara, pentru o piele mai catifelata

Epilarea cu ceara este dureroasa, necesita un proces laborios de preparare, iar programarile si sedintele de tratament consuma mult timp. Silk'n SensEpil este alternativa cea mai buna, ieftina si fara durere si timp pierdut. In cateva luni, puteti atinge rezultatele dorite, respectiv depilarea definitiva, uitand de epilarea cu ceara.
Aceasta tehnologie poate fi folosita acasa, nu la clinici sau cabinete de infrumusetare.














Un alt produs foarte util SILKN CURATARE FACIALA:
  • Pentru indepartarea machiajului!
  • pielea devine moale si catifelata
  • Se reduc porii, aspect uniform al tenului
  • Curata pielea in 60 de secunde
  • Un masaj facial delicat


Cu SILKN  scapi de griji.

3 comentarii: