Pagini

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Bloggeri in tabara

                   


                      Esti blogger?Iti plac fotografiile???



Am vazut o provocare pe Blogal Initiative care am spus ,ca nu vreau sa o ratez.   In perioada 20-23 noiembrie se desfasoara cea de-a noua editie a taberei de fotografie dedicata bloggerilor Powered By Lumia 930.



Acum nu stiu daca si dorinta mea se va implini ,dar eu totusi m-am inscris,ca sunt pasionata de fotografie si la randul meu imi place sa fiu pozata.

De fiecare data cand am fost in vacanta in anumite locuri,nu mi-a lipsit gentuta cu aparatul de fotografiat.Este lucrul de care nu ma pot desparti niciodata,pentru ca imi place sa imortalizez fiecare moment ,pentru ca pe viitor imi raman amintiri la care o sa privesc cu bucurie.Privind la ele imi trezesc amintiri si traiesc momente si clipe foarte frumoase.
De fiecare data cand am plecat intr-o astfel de vacanta a fost alaturi de oameni seriosi, de la care ai ce invata. Nu e vorba numai de fotografie , ne putem relaxa ,linisti si e un moment bun pentru a-ti pune ordine in ganduri si in minte,pentru a porni un nou inceput.
Nu am participat deseori la astfel de concursuri, dar cu siguranta pe viitor o sa onorez cu participarea la fiecare concurs ce include subiectul de fotografie.

Mi-ar place tare mult sa ajung in zona Bistritei,de unde stiu si am auzit ca este o zona foarte frumoasa.Si chiar daca tabara este Powered by Lumia 930, eu as avea aparatul foto care nu ma lasa la greu.
Tabăra este organizată, asa cum am spus, de Foto Union si powered by Nokia Lumia 930. În respectiva perioadă nu cred c-o să vreti să nu urmăriti hashtagul oficial, care este #TFB9Lumia930.

Anul asta am facut un traseu in care am vizitat mai multe locuri,frumoase cum ar fi Lacul Sf.Ana, Lacul Rosu, Cheile Bicazului,Braju Bicaz ,Mausoleul de la Marasesti....
Pe viitor mi-am propus sa merg pe
Transfagarasan,Transalpina, Portile de Fier si nu in ultimul rand as vrea sa ajung in aceasta zona a Bistritei.
Barju Bicaz

Lacul Sf Ana

Lacul Rosu

Spor la fotografi si cat mai multe peisaje minunate sa surprindeti!!


16 comentarii:

  1. Sunt frumoase fotografiile tale. Sper sa participi la tabara foto, iti va fi de folos, vei invata multe si vei vedea peisaje superbe! Sa revii cu fotografii!

    RăspundețiȘtergere
  2. distribuim ca sa ajunga la bloggeri pasionati de fotografie

    RăspundețiȘtergere
  3. Fotografiile sunt foarte frumoasa! Sper sa ajungi in tabara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost și la Bicaz și la Sf. Ana și la Lacul Roșu, sunt locuri minunate unde merită să ajungi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt blogger si-mi plac fotografiile, dar n-am si eu un amarat de aparat foto! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu sunt mereu cu aparatul foto la mine cand merg in vacanta...nu ratez nici un moment, nici un pisaj, nici o imagine demna de fotografiat!

    RăspundețiȘtergere
  7. bine surprinse imaginile in fotografii.Felicitari

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vizitat si eu aceste locatii minunate si bineinteles ca le-am fotografiat dar nu am reusit sa surprind ca tine maretia peisajului.

    RăspundețiȘtergere