Pagini

marți, 25 noiembrie 2014

Ce i-as cumpara sotului...

De multe ori ne intrebam ce sa-i  cumparam?dar pentru ca se apropie luna cadourilor (si nu numai) , lucru de care ne bucuram si asteptand cu nerabdare darurile care ni se cuvin, dar in aceeasi masura avem partea noastra de responsabilitate in a darui celor din jurul nostru cadouri care sa-i entuziasmeze. 

Craciunul este acea perioada in care ne putem deconecta de activitatea noastra profesionala si sa petrecem timp cu familia. De obicei este timpul cand ne putem relaxa cu cele mai bune filme ale anotimpului, cu multa mancare buna si mult somn. Putem opta de asemenea si pentru evadarea din oras pentru cateva zile ca sa ne bucuram de zapada (daca este) cu prietenii.

Pentru unii dintre noi aceasta alergare dupa cadoul perfect, mai ales cand vine vorba de cadouri pentru barbati poate fi o adevarata provocare ...Voi v-ati gandit ce cadou sa-i cumparati?
Am inceput cautarile din timp,pentru ca familia e numeroasa si trebuie sa cumparam pentru fiecare cate ceva...si daca tot am gasit la preturi avantajoase toate produsele pe un site minunat Pamatuf.ro am cumparat cate ceva.
M-am gandit prima data la persoana iubita,sotul,ca  i-ar prinde bine si i-ar fi de folos produsele pentru barberit...si i.am ales mai multe produse  care stiu ca ii plac tare mult ,mai ales cand vine vorba de ingrijirea tenului....
Pentru a incepe barberitul ne trebuie spuma de ras(gel de ras) cu sau fara pamatuf,sotul nu foloseste pamatuful...dar pentru un barbierit perfect este ca mai intai pielea sa fie bine pregatita, aceasta etapa realizandu-se foarte bine cu ajutorul pamatufului.Rolul pamatufului este de de a inmuia perii barbii, oferind o buna hidratare o data cu spuma pe care o produce.






SPUMA DE RAS



Este o spuma usoara de ras formulata special fara nici o substanta surfactanta, este imbogatita cu ulei de eucalipt, mentol si glicerina, pentru un barbierit perfect si cu o pompa naturala ecologica. Spuma asigura un barberit usor si confortabil lasand piele moale si supla.
Culoarea acestuia este alba avand aspect de bule stranse intre ele.
Spuma este imbuteliata in flacoane de 200 ml -300ml,flaconul aflanduse sub stare de presiune.


Folosirea spumei de ras:
  • minimizeaza iritatiile aparute in timpul barberitului
  • permite o alunceare rapida a lamei de ras si inmoaie bine firul de par 
  • hidrateaza si nu usuca tenul
  • nu necesita mult timp si gesturi complicate la utilizare











I-am mai ales si un after shave crema, lotiune dupa ras cu o formula care combina efectele calmante ale balsamului cu beneficiile protective si hidratante ale cremei. Contine aloe vera si vitamina E, formula care calmeaza si revitalizeaza pielea si previne aparitia iritatiilor.
















Sanatatea tenului este deosebit de importanta de aceea Pamatuf.ro va pune la dispozitie produse de barbierit cu ingrediente naturale, fara chimicale, care hranesc si hidrateaza pielea fetei.

Pentru un cadou de Craciun cu succes garantat alege setul de barbierit Proraso sau unul dintre produsele din magazinul  online Pamatuf.ro.

7 comentarii:

  1. Nu am mai auzit de produsele acestea, dar Craciunul este momentul ideal pt a incepe ceva nou.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt produse noi pentru mine, dar sunt cadoul perfect pentru sarbatorile care se apropie!

    RăspundețiȘtergere
  3. ha ha, mi-ai dat idei bune; si al meu si-a cam lasat barba si nu imi plac barbosii

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt minunate produsele o idee minunata de cadouri

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant, intru şi eu acum să mă uit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Aproape ca uitasem de existenta pamatufului. Cand eram copil, ma fascina momentul in care tata se barbierea. Nu l-as fi pierdut pentru nimic in lume, mai ales ca obisnuia sa ma atinga pe obraz cu pamatuful plin de spuma. Sotul meu nu foloseste, habar nu am de ce. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Recunosc ca nici eu nu am auzit inca de produsele acestea, dar intru acu sa vad despre ce este vorba:)

    RăspundețiȘtergere