Pagini

duminică, 9 noiembrie 2014

ceasuri ieftine si utile de la CeasMania

Cu toti cred ca avem ceasuri de mana foarte bune...dar am zis sa ma pregatesc de sarbatorile de iarna si sa arunc un ochii pe un site foarte cunoscut si sa profite de ocazie..
Ceasul este un instrument de măsurare a timpului. In mod normal, termenul "ceas" se referă la un dispozitiv ce indică ora exactă conform unui standard de timp.Ceasul se poartă la încheietura mâinii sau legat de un lăntisor si purtat in buzunarul de la vestă sau pantaloni. Ceasul de mână este cel mai utilizat ceas în ziua de azi.
Mi-am ales acest ceas guess dama tare dragut care il pot asorta la o tinuta un pic mai eleganta..ca tot vin sarbatorile si trebuie sa aratam bine....sa nu ne prinda noul an fara ceva nou.

Ceasurile de mană sunt apreciate ca forme de bijuterii sau ca forme de artă care pot fii colectate în loc de a fii numai forme de a afla timpul.  Asta a creat multe piete diferite pentru ceasuri de mană, variind de la ceasuri foarte ieftine care sunt folosite numai pentru a vedea timpul, la ceasuri care sunt foarte scumpe si sunt folosite de oameni care au multi bani si vor o formă de a arăta câti bani au.
Nu pot trece asa usor cu privirea peste aceste ceasuri guess foarte frumose ,fara sa ii cumpar si sotului meu un ceas care si lui ii plac la fel de mult si le poarta cu mare drag.






Guess inseamna senzualitate, indrazneala, tinerete, incredere in sine, distractie si socializare. Acest brand a reusit de-a lungul istoriei sale de peste 35 de ani sa defineasca un stil de viata, cel al persoanelor sensibile, dar care sunt capabile si au curajul de a-si asuma riscuri.
Uneori detaliile fac diferenta. Un ceas la mana poate da un aspect complet diferit look-ului tau.






În mod normal, ceasurile guess bărbătesti sunt pentru ocazii mai deosebite , sau pentru viata de zi cu zi sunt aurii, subtiri si simple fără design special. Oricum ceasurile cu tentă sportivă au început să devină din ce în ce mai mult acceptate pentru evenimente de etichetă formală. Marea majoritate a ceasurilor de damă au încrustate pietre pretioase sau diamante pe cadran, în jurul cadranului, sau până si pe brătară. 

Cateva poze din Showroom


Eu mi.am cumparat  la ei si am fost foarte multumita de produsele primite ,sunt corecti si ceia ce comanzi e la fel ca in poza...nu primiti nimic diferit..


Transportul se efectueaza prin firma de curierat rapid, iar produsul ajunge la dvs. in 24-48 de ore, de obicei urmatoarea zi lucratoare. Puteti specifica in comanda adresa de acasa sau de la serviciu in cazul in care nu sunteti acasa. Va rugam sa tineti cont ca firma de curierat rapid nu lucreaza duminica.

Adresa: Str. Traian 2, Bl F1, Sc 4, Etj 7, Ap 20/21, Sector 3, Bucuresti . Coordonate pentru GPS: Latitudine: 44°25'37.0"N Longitudine: 26°07'09.9"E.

Eu deja mi-am luat ceas asa ca de Black Friday iti  ceas de pe Ceasmania.ro.

Un comentariu: