Pagini

joi, 13 noiembrie 2014

Confectionare de bijuterii cu pietre semipretioase

Update: 15 Noiembrie .Recomand tuturor cititorilor acestui articol sa acceseze magazinul GemSale in saptamana 21 - 28 Noiembrie pentru a profita de reducerile de Black Friday 2014!


Tuturor doamnelor,domnisoarelor ne plac accesoriile, bijuteriile..in general la ocazii mai speciale..nu stim ce sa mai cumparam,de unde sa cumparam...eu am tot cautat si am gasit ceia ce imi doream....
Bijuterii cu pietre semipretioase  de pe GemSale.ro sunt creatii fascinante ce apar intr-o paleta variata de forma, taieturi sau culori. In categoria aceasta intra si diamantul, rubinul, safirul si smaraldul, apreciate pentru frumusetea si durabilitatea lor, utilizate pentru confectionarea bijuteriilor foarte scumpe.

Pietrele pretioase, semipretioase si cristalele transmit o vibratie specifică care intră sau nu in rezonantă cu persoana care le poartă, de aceea trebuie sa ne alegem cu grijă bijuteriile. Li se atribuie ,de asemenea, puterea de a vindeca unele boli si de a ne proteja impotriva deochiului.

GemSale.ro este un magazin online din Iaşi pentru cei care creează bijuterii handmade şi nu numai.
Va pune la dispozitie o gama bogata de bratari pietre semipretioase, coliere, inele, cercei, brose, pandantive si bijuterii mirese.
Pietrele semipretioase se regasesc atat sub forma de margelutze cat si sub forma de bijuterii, cabochon, copacei feng-shui etc.: ametist, agat, aquamarin, amazonit, aventurin, bronzit, coral, citrin, crisocola, cristal, cristal roz, cuart fumuriu, cristal de stanca, fluorit pentru a cunoaste mai bine site.ul va invit sa il vizitati. aici .

Nu purtati bijuteriile fantezie cand efectuati treburi in gospodarie, la dus , cand mergeti la culcare, la piscina si in niciun caz cand inotati in mare.
Brosa din perle albe, sidef sculptat sub forma de floricele si strasuri.


O brosa delicata si eleganta ce se poate purta la tinutele de office, de zi si de seara. Se poate atasa si la palariile de vara.





Aceste margele care sunt produse din polymer clayn au ceva mai diferit..modul in care sunt lucrate, fiind lucrate manual dimensiunile poate sa difere ..apreciez foarte mult acest lucru.





Culorile sunt foarte bine alese, au marginea colorata diferit fata de interiorul florii. Florile au un grad de realizare foarte bun din punct de vedere al calitatii.




Acum cred ca va intrebati cum se lucreaza?ce unelte au?
nu e chiar asa de greu,daca sunteti pasionat de asa ceva...sa va prezint cateva unelte pentru margelit :



Acest forfecut va e de folos la diferite lucruri pentru a taia rapid ate, snururi si panglici, chiar si hartie.





Acest set de clestii  pentru margelit e format din 6 bucati: clesti cu varf rotund, patent, varf indoit, varf plat, varf rotund, clesti taiere.






Acest video va arata exact cum se fac bijuteriile.


Voi nu credeti ca trebuie sa pune.ti bani deoparte pentru Black Friday????, www.gemsale.ro   promite cele mai mari reduceri dintre site-urile de profil!

5 comentarii:

  1. E nevoie de 'multa pricepere si maiestrie pentru a crea astfel de mici opere de arta. Brosa din perle albe este superba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am o prietena care confectioneaza bijuterii absolut minunate si o sa-i fac cadou produse de aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Forfecut? Asa se spune? Si mie imi plac bijuteriile speciale! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. n-ar fi rau sa margelim in perioada asta sa ne facem singuri decoratiunile pentru Craciun

    RăspundețiȘtergere