Pagini

sâmbătă, 1 noiembrie 2014

O gama larga de produse MyLash

Machiajul inseamna frumusete, iar frumusetea machiajului tine de culorile pe care le alegi si de locul in care le aplici – niciodata de cantitatea pe care o folosesti. Ingrijirea si machiajul pot fi, in sfarsit, intelese drept o modalitate de punere in valoare pur si simplu, cu ajutorul culorilor.
Cu ajutorul produselor MyLash iti poti face machiajul dorit,datorita produselor profesionale care le au: glosuri de buze,rujuri,fond de ten ,pudra, gene false , oje ,lacuri de unghii si multe alte produse care trebuie sa le incercati si voi...la super preturile care le au.
  

Acest anticearcan concentrat cremos acopera complet cearcanele, petele maronii sau roseata inestetica. Nu se strange, nu se aduna in pliurile fine si nu dispare inainte sa-l stergi. Vitaminele C si E din el ajuta la repararea tenului in timp ce-ti ascunde micile .



Atunci cand vorbim despre un machiaj de zi, acesta trebuie realizat la lumina naturala, cat mai aproape de fereastra, astfel incat intraga fata sa fie luminata fara a exista umbre . Singurele umbre care trebuie sa existe pe fata sunt cele pe care le realizam cu ajutorul produselor cosmetice pentru a corecta sau accentua anumite zone.

Culori intens pigmentate ce iti permit sa realizezi orice tip de machiaj, de la unul clasic pana la Smokey Eyes. Farduri in nuante nude sau nuante bogate rezista timp indelungat si nu contin parfumuri sintetice. Vitamina C ajuta la prevenirea semnelor de imbatranire si hraneste zona delicata a ochilor,la doar 33 de lei puteti achizitona acest fard/

Daca realizam un machiaj seara, cand nu avem lumina naturala, persoana care urmeaza sa fie machiata trebuie pozitionata in asa fel incat fata sa fie complet luminata, sa nu cada umbre pe aceasta.
Datorita acestor produse am stralucit in cea mai frumoasa zi din viata mea...Recomand cu caldura aceste produse.
Machiajul meu a fost realizat de un make.up artist.
Pregateste-te si tu de cumparaturi de pe Mylash cu ocazia Black Friday.



6 comentarii:

  1. mi-am luat si de la Mylash un fond de ten Sorme. NU am cuvinte cat de bun este: acopera bine, rezista, pielea se simte bine cu el

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca nu eram convinsa daca nu iti vedeam poza, dar arati absolut superb!! Pe langa calitatile native pe care, indiscutabil, le ai. si cel care te-a machiat a facut o treaba foarte buna, Se vede ca a folosit produse de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce produse faine! Multumesc pentru informatii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt produse foarte bune, indispensabile oricarei femei!

    RăspundețiȘtergere
  5. N-am folosit niciodata, dar acum ma tenteaza cu adevarat! :)

    RăspundețiȘtergere